Cosmodent Fogászat - Budapest

A budai hegyek lábánál, nyugodt, zöldövezeti környezetben várják kitűnően képzett szakembereink leendő pácienseinket. Fáj a foga? Esetleg fogpótlásra volna szüksége vagy fogsorra, fogszabályozásra? Mindent egy helyen megtalál. Személyre szabott kezelési tervet készítünk. Forduljon hozzánk bizalommal!

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Gyermekeknek, Családoknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Cosmodent Fogászat - Budapest SZÉP Kártya
A Cosmodent egy csapat egyéniségekkel! Széles kezelési spektrumunk és népes csapatunk ellenére koncepciónk az, hogy minden orvosunk tömegellátás helyett mintegy magánrendelést folytat, de egy olyan szakmai környezetben,ahol az összes fogászati szakterület specialistáját maga mellett tudva garantálja páciensei legjobban egyénre szabott ellátását. Ezt szolgálják korosztály specifikus kezelési koncepcióink is.

Mindennapi rutinfeladataink mellett a gyerek fogászattól kezdve a megelőző programjainkon vagy implantológián túl magas színvonalon kezelünk komplex esztétikai, szájsebészeti vagy állkapocs izületi eseteket. Különleges igényekhez akár világszínvonalon felkészült németországi partner laboratóriumunkkal is felvesszük a kapcsolatot.

Modern technikai felszereltség, elérhető árak, igényes munkavégzés és elégedett páciensek. Mindez egy helyen!

Szolgáltatásaink: személyre szabott kezelési terv, röntgen, esztétikai fogászat, implantológia, protetika, endodoncia, felnőtt és gyermek fogszabályozás, professzionális fogkő eltávolítás, fogfehérítés, altatásos fogászat.

2013-ban a világon elsőként kapta meg klinikánk a Temos nemzetközi egészségügyi intézmények minősítésével foglalkozó cég kiváló minősítését.

Érzékeny az ínye? Fáj a foga? Fogpótlásra volna szüksége? Keressen minket bizalommal!

Cosmodent Fogászat a minőség garanciája!
Cím:
1124 Budapest, Fürj u. 2.
Tel.: (1) 200 1378
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.02. - 12.30.
GPS:
47° 29' 11.8" N, 19° 1' 20.7" E


Megközelítés:
Kitűnő megközelíthetőség!
Budapest, budai oldal, BAH csomópont.

Busz: 8, 40, 112, 139, 153, 212, 239

A 61-es villamos a Móricz Zsigmond körtértől Hűvösvölgyig közlekedik és egyik megállója a BAH csomópont, melytől gyalog 3 perc alatt elérhető a BAH Center.

Épületen belül a II. emeleten található fogászatunk.

Kiemelt elfogadó helyek: