Cimbora Vendégház - Balatonfüred

Balatonfüred Csopak felőli részén vagyunk megtalálhatóak egy csendes utcában, 1.7 km-re a parttól. Három teljesen felszerelt, külön bejáratú apartmannal várjuk kedves vendégeinket, melyek 3, 4, illetve 5 fő részére tudnak kényelmes elhelyezést biztosítani. Pótágy bármelyik lakásban megoldható.

Szállás  >   Apartman
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Balatonfüred
Jellemzők: Bababarát, Családbarát
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Cimbora Vendégház - Balatonfüred SZÉP Kártya
Új építésű vendégházunkban hetedik éve várjuk vendégeinket. Ez idő alatt sok visszajáró kedves vendégünk is tölti nyaralását nálunk. Földszinti 3 fős apartmanunk 38 nm.-es, két első szinti szálláshelyünk 56, ill. 60 nm. területű. A kertben zárt parkolót tudunk biztosítani.

Igény szerint kerti bútorok, napágyak vehetők igénybe az árnyas fák vagy napernyő alatt. Kinti sütéshez vagy főzéshez, faszenes grillező berendezés is van, vagy tárcsa nyílt tűzi étel sütéséhez. A bográcsozást kedvelőknek ingyen biztosítunk tűzifát.

Tíz éves kor alatt kedvezményt adunk a családok gyermekeinek. Ha szükség van rá, a pótágyak is kedvezménnyel vehetők igénybe. Amennyiben egy apartmant a kapacitásánál kevesebben vesznek igénybe, akkor megállapodás szerinti árakat számolunk fel.

A szállást 14 óra után lehet elfoglalni, és távozáskor 10 óráig kérjük elhagyni az apartmant. Főszezonban egynapos foglalásokat, csak kivételes esetben tudunk vállalni. Ennek felára 30%.

Fel szeretnénk hívni kedves leendő vendégeink figyelmét, hogy vendégházunk egy csendes családi pihenő hely. Bulizni, hangoskodni, vagy leány, illetve legény búcsút tartani szándékozó vendégeknek nem a megfelelő választás. Elő és utószezonban sokszor jelentős last-minute kedvezménnyel várjuk vendégeinket.
Cím:
8230 Balatonfüred, Passuth László u. 33.
Tel.: (30) 942 1118
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 58' 17.8" N, 17° 54' 12.3" E


Megközelítés:
A Cimbora Vendégház a Passuth László utca végén kétszer jobbra fordulva a Határ úton található kb. 50 m.-re. Vonattal érkezve a Balatonarács megállónál célszerű leszállni, ahonnan 1200 m.-re vagyunk.

Kiemelt elfogadó helyek: