Chili Outdoors Kajaktúrák - Tiszafüred

Fedezd fel a Tisza-tó vadregényes vízi világát, evezz velünk a Hortobágyi Nemzeti Park védett területén! A tavon haladva folyamatosan változik a kép: nyílt vízfelületek, szigetek, holtágak, sekély csatornák váltják egymást. Csatlakozz minden héten induló programjainkhoz. Kapcsolj ki és kalandozz!

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Észak-Alföld   >  Jász-Nagykun-Szolnok  >  Tiszafüred
Jellemzők: Csoportoknak, Családoknak, Aktív pihenés, Szórakozás, Látnivaló
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Chili Outdoors Kajaktúrák - Tiszafüred SZÉP Kártya
Kapcsolj ki – Szállj be! Járd be a Tisza-tavat, úgy ahogy még nem láttad.

A Tisza-tó Magyarország legnagyobb mesterséges tava, alig harminc év alatt burjánzott azzá a sokoldalú ökoszisztémává, amit most láthatunk. A Hortobágyi Nemzeti Park részeként Unesco világörökségi védelmet élvez, természeti értékei világviszonylatban is kiemelkedőek. A Tisza-tó az ország talán legizgalmasabb vízitúra terepe, nyílt vízfelületek, szigetek, holtágak, nádasok és sekély csatornák váltják egymást.

Ezt a területet sokféle módon be lehet járni, a mi kedvencünk azonban kajakkal! A kajak gyors és egyszerű közlekedési mód a tavon. Jelentős távolságokat lehet bejárni vele, valamint olyan részekre lehet így eljutni, ahova máshogy nem. Csendes eszköz, így nem riasztja el az élővilágot. A túra közben eldugott szigeteken, partokon, madármegfigyelő tornyokon állhatunk meg pihenni. Az evezés sportos és szórakoztató program, ami képzett túravezető jelenlétében teljesen biztonságos. A kajak tökélestes emberi erő hajtotta jármű, mert kényelmes és elfér benne minden felszerelés, az elemózsia, de még a kávégép is.

Programjaink elméleti és gyakorlati oktatással kezdődnek. A túra során kiemelten fontosnak tartjuk a személyes biztonságot és a helyes technika elsajátítását.

Délutáni kajakozás, egy sportos nap vagy mini expedíció? Válassz programjaink közül!
Cím:
5350 Tiszafüred, Semmelweis út 5.
Tel.: (30) 619 9493
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
05.01 - 10.31.
GPS:
47° 37' 26.3" N, 20° 45' 12.1" E


Megközelítés:
Kiindulópontunk az Albatrosz kikötő Tiszafüreden. Tiszafüred autóval és vonattal is könnyen megközelíthető.

Kiemelt elfogadó helyek: