Cherry Apartmanház - Sárvár

A sárvári fürdő nyári bejáratának utcájában található apartmanházunk tökéletes színtere a pihenni vágyóknak. Kiváló infrastrukturális környezetben, üde zöldterületen, helyezkedik el, otthonos atmoszférát nyújt. Főbb sajátossága a tágas miliő, ápolt kert hangulatos teraszokkal.

Szállás  >   Apartman
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Sárvár
Jellemzők: Wellness, Bababarát, Családbarát, Városlátogatás, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Cherry Apartmanház - Sárvár SZÉP Kártya
Vendégeink számára kellemes kombinációs lehetőséget kínál a szabadságérzet és a fürdő által nyújtott vizes élmények összehangolására.

Családi apartmanjainkban két hálószoba, nappali valamint jól felszerelt konyha várja látogatóinkat, míg a stúdiók egy légterűek, konyhafallal rendelkezőek. Gyermekes családok a fürdőparadicsom kipróbálásán túl a közeli tóparton álló játszóteret tudják élvezni, és a Kirándulóerdőt valamint a sárvári Kalandparkot felfedezni.

Aktív turizmus iránt érdeklődőknek a ház előtt elhaladó „nordic walkning” útvonalát, kerékpárbérlési lehetőséget, és kéktúrázást kínálunk. Apartmanházunk előtt kerékpárút halad, és csupán pár méterre fekszik kéktúra vonalától.

Közép és idősebb korosztály számára fürdőnk gyógyászati programjain túl kellemes környezetet garantálunk, mivel a Vitalizáló körút mentén helyezkedünk el. A szabadon legelésző ménes látványa, az ártéri erdősáv, és a csónakázó tó sétányai fokozzák a hozzánk érkezők kikapcsolódásának teljességét.
Cím:
9600 Sárvár, Esze Tamás u. 37.
Tel.: (30) 405 1917
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 14' 47.9" N, 16° 55' 39.9" E


Megközelítés:
Délről érkezve a centrum irányát követve érkeznek a Sárvári Gyógy-és Wellness fürdő épületéhez. Közvetlenül a komplexum előtt forduljanak balra, a Vadkert utcára. Elhaladnak a fürdő háta mögött, a Hotel Spirit **** szálloda előtt, a csónakázó tó mellett, és egyenesen tovább haladva megérkeznek az Esze Tamás utcára.

Kiemelt elfogadó helyek: