SZÉP Kártya elfogadóhelyek Sárvár térségében

Kiemelt sárvári (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Sárvár térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Sárvár településen:

Talán vannak, akik még emlékeznek a reklámra, amely a legendás sárvári termálkristály gyógyító erejét méltatta. Vas megye területén, a Nyugat-Dunántúl közepén található Sárvár, mely nem csak neves fürdője miatt jó választás a kikapcsolódáshoz. Több mint ezer éves történelme megismerhető, és a Nádasdy-várban évről évre megrendezésre kerülő Nádasdy Történelmi Fesztivál segítségével át is élhető. A Nádasdy Ferenc Múzeum Sárvár helytörténetét tárja a városba látogatók elé. A városközpontban található Sárvári Arborétumot a város tüdejének is nevezik. Tiszta levegője és több százéves tölgyfái, távol-keleti növénygyűjteménye üdítőleg hathat a városi élet zajos világa után. Sárváron több római katolikus és evangélikus templom is megtekinthető. A városháza épületének oldalában harangok szolgáltatnak térzenét az arra járók örömére. Azok számára, akik horgászni vagy csónakázni szeretnének, kiváló helyszínt biztosít minderre a termálfürdő mellett található, négy részből álló tórendszer. A csónakázó tavon telente korcsolyázási lehetőség van. A sárvári szálláshelyek és vendéglátóhelyek között is szép számban megtalálhatóak a plasztikkártya elfogadó helyek.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Sárvár környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.