Centrál Színház - Budapest

Zenés és prózai, szomorú és vidám, mélyen elgondolkodtató és érzelmekre ható színdarabok színháza fiataloknak és időseknek, nőknek és férfiaknak. Mindenkinek és bárkinek, aki szereti, ha szórakoztatják, ha történeteket mesélnek neki, és nem bánja, ha még másnap is emlékszik rá.

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Fiataloknak, Családoknak, Középkorúaknak, Kulturális szolgáltatás, Szórakozás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Centrál Színház - Budapest SZÉP Kártya
A Centrál Színház az igényes és szórakoztató színdarabok színháza, ahol az ország legrangosabb színészei játszanak főszerepeket,világsikerű darabokban. Básti Juli, Kern András, Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter, Pokorny Lia, Bereczki Zoltán, Szemenyei János játszanak főszerepeket az előadásainkban. A Chicago musicalben Schell Juditot, Stohl Andrást, Jordán Adélt, Kulka Jánost, Falusi Mariannt és Tompos Kátyát láthatják.Színházunk aktuális repertoárja Londonban és a Broadway-en megalapozott közönségsikerekből állt össze.

Játszunk Woody Allent, Neil Simont és Michael Fraynt, de bátran kísérletezünk kortárs magyar szerzőkkel is. Kiss Márton újabb darabjára készülünk, ami majd a zenés színházak zűrös világába viszi el a nézőt. A romantikus történetek sem idegenek tőlünk. László Miklós Hollywoodot is rabul ejtő színdarabja, az Illatszertár egy karácsony esti szerelmes színdarab, második éve teltházas produkciónk. A 2014-15-ös évadban felújítjuk Eisemann Mihály örökzöld zenés játékát, a Fekete Pétert, mert látjuk, hogy a világban egyre nagyobb szükség lenne a szerencsére.
Cím:
1065 Budapest, Révay utca 18.
Tel.: (1) 301 2068
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 30' 6.5" N, 19° 3' 25.5" E


Megközelítés:
A parkolásról: a Révay utcában és környékén 20:00-ig parkolódíj fizetése kötelező, ezért ajánljuk a tömegközlekedést,vagy a környéken lévő EZ parkolóházakat, ahol nézőink 25% kedvezményt kapnak.

Kerekesszékes látogatóink számára: nagyszínpadunk elérése akadálymentesített.

Kiemelt elfogadó helyek: