Buda Center Judit Lak - Budapest

Lakjon kényelmes 2 és 5 fős budapesti apartmanjainkban. Szálláshelyeinket jó közlekedési csomópontnál, Buda szívében kínáljuk, ahonnan a város minden pontja könnyen megközelíthető a ház előtt megálló metróval, busszal és villamossal. Pár percre bevásárló központ és piac, a környéken kávézók, éttermek.

Szállás  >   Apartman
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Városlátogatás, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Buda Center Judit Lak - Budapest SZÉP Kártya
Már három éjszakától kínálunk Budapesten kényelmes, közlekedési csomópontban, Buda szívében található apartmanokat. A lakások jól felszereltek, tv-vel, internet kapcsolattal, teakonyhával, külön fürdőszobákkal, wc-kel ellátottak.

A szállástól Budapest látnivalói könnyen megközelíthetőek, hiszen a metrómegálló mindössze három perces séta. A közelben az Allee bevásárlóközpont, számos étterem, pub és fürdő található. Az idegenforgalmi adó (500 ft/fő/éj) nincs benne az árban, ez a helyszínen fizetendő. OTP Szép kártyára 5% kezelési költséget számolunk fel.
Cím:
1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 14.
Tel.: (30) 212 9095
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 28' 36.1" N, 19° 2' 51.5" E


Megközelítés:
Autóval a környező utcákban vagy az Allee bevásárló központban lehet parkolni (este 6-reggel 8ig az utcán ingyenes), díjmentesen pedig legközelebb a Fehérvári úton, a vasúti felüljáró utáni szakaszon lehet otthagyni az autót. A Keleti Pályaudvartól és a Kelenföldi Pályaudvarból 4-es metró visz a Móricz Zsigmond körtérre, a Nyugati Pályaudvarról 6-os villamossal lehet megközelíteni az apartmant.

Kiemelt elfogadó helyek: