Bokréta Fitnessklub - Budapest

A mondat, amit soha senki nem mond: "Már bánom, hogy edzettem!" Gyere és próbáld ki személyesen, hogy ez mennyire igaz nálunk is! A cél, hogy kedvet csináljunk ahhoz, hogy ellátogass hozzánk és kipróbáld szolgáltatásainkat. Reméljük, hogy a bemutatkozás olvasása után a következő találkozás személyes lesz!

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Testedzés, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Bokréta Fitnessklub - Budapest SZÉP Kártya
A klub a IX. kerületben, az újonnan épült lakóházak között található. Fitness termünk az egészséges élethez szükséges testedzést és a hozzá tartozó kiegészítő szolgáltatásokat is biztosítja gyermek, női és férfi sportolni vágyók számára a megkívánt európai színvonalon, és mindezt a környék pénztárcájához igazodva.

A családias jellegű kialakítása lehetővé teszi a sportolás mellett új kapcsolatok kiépítését ebben az új városrészben.

A klub 480 nm-en télen-nyáron légkondicionált helységekben várja a vendégeket. A szolgáltatások körét úgy alakítottuk ki, hogy mindenki találhasson magának megfelelőt. Az edzőteremben a korszerű fitness és cardiogépek, a tornateremben tíz féle tornafoglalkozás és természetesen szakképzett edzők nyújtanak segítséget.

Célunk, hogy mindenki, aki foglalkozni kíván egészségének megőrzésével, jól érezze magát, és megkapja a számára leginkább hasznos edzéstervet és a lehetőséget arra, hogy kellemes körülmények között sportolhasson.
Cím:
1094 Budapest, Bokréta u. 3.
Tel.: (70) 967 9623
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
H-P: 7-12h és 15:00-22:00h, Sz: 9-13h, V: 15
GPS:
47° 28' 45.9" N, 19° 4' 24" E


Megközelítés:
Villamossal: 4-es, 6-os Mester utcai megálló; 51-es Bokréta utcai megálló

Metróval: Klinikák megálló

Kiemelt elfogadó helyek: