Balance Stúdió - Budapest

Nem tudjuk, hogy hol van az egyensúlyi állapotod, de tudunk segíteni abban, hogy megtaláld. Segíthetünk masszázsainkkal, gyógytornával, jógával, légzésterápiával, egyéni stresszkezelési technikák megtanulásávál, relaxációs technikák elsajátításával, önismereti tréningekkel, életmódtanácsadással.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás, Stresszoldás, Életmód
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Balance Stúdió - Budapest SZÉP Kártya
Miért éppen balance? A „balance” szó magyarul többféle jelentéssel is bír. Jelenti az egyensúlyt, mint állapotot, de a kiegyensúlyozást, egyensúlyba hozást is, mint aktív folyamatot, cselekvést. Hiszünk abban, hogy az életünkben akkor vagyunk otthon, biztonságban, ha megérezzük egyensúlyunkat és megtanuljuk azt megtartani, visszaállítani.

Az a tapasztalatunk, hogy az egyensúly nem egy statikus állapot, hanem egy folyamatos rezgés, ingás egy egyensúlyi állapot körül. Az életünk történései, a változások, napról-napra kibillentenek az egyensúlyi állapotunkból. A kibillenés lehet ijesztő, feszültséggel teli, tehetetlen állapot is, és megélhetjük, mint a változáshoz, tanuláshoz szükséges energiát, motivációt biztosító lehetőséget. A hullámvasutat is a lejtmenet energiája viszi fel a következő magaslatra.

A balance szó jelentése között szerepel a mérlegelés is – annak mérlegelése, hogy mitől nem találom az egyensúlyomat, mit kéne tennem annak érdekében, hogy meg- vagy visszaszerezzem, a kiegyensúlyozás képességét.

Azzal, ahogyan folyamatosan változnak életünk helyzeti, kihívásai és lehetőségei, ahogy mi magunk is változunk, épülünk és kopunk az idők során, ráadásul változik az is, hogy az adott életszakaszban éppen mire van szükségünk. Ijedten tapasztalhatjuk meg, hogy a régóta bevált stratégiák, módszerek egyszer csak nem, vagy nem jól működnek. Ilyenkor jól jön egy kis támogatás.

Célunk segítő módon érinteni, masszírozni, érzékelni a test állapotait, valamint támogatást és biztonságot adó módon beszélgetni, hallgatni, segíteni másokat az útjukon. Átadni a tapasztalatokat, módszereket, amiket megtanultunk, segíteni vele másoknak, hogy nagyobb békében legyenek magukkal, másokkal és a világgal.
Cím:
1035 Budapest, Vihar utca 30.
Tel.: (30) 224 0326
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
17-es villamossal (Váradi utcai megálló és 8 perc séta),
1-es villamossal (Óbudai rendelőintézet megálló és 5 perc séta)
9-es busszal (Raktár utcai megálló és 6 perc séta vagy Bogdáni úti megálló és 5 perc séta)

Kiemelt elfogadó helyek: