Aranylakat Bisztró - Szolnok

Egy bisztró, ahol nem őrizik hét lakat alatt a jó ízeket. A szolnoki étteremben a Tiszában gyönyörködve kóstolhatjuk végig az étlap finomságait. A vendégeket széles borválasztékkal és többféle koktéllal várják, a helyszínen rendezvényeket is tarthatunk.

Vendéglátás  >   Étterem
Észak-Alföld   >  Jász-Nagykun-Szolnok  >  Szolnok
Jellemzők: Vadételek, Nemzetközi konyha, Koktélok, A la carte, Felszolgálás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Aranylakat Bisztró - Szolnok SZÉP Kártya
Egy bisztró, ahol nem őrizik hét lakat alatt a jó ízeket. A szolnoki étteremben a Tiszában gyönyörködve kóstolhatjuk végig az étlap finomságait, amelyek között hagyományos magyaros- és vadételeket és tésztákat is találunk, de a szezonális kreációkat is érdemes megkóstolni.
Desszert fronton a homoktövissel megkoronázott szolnoki aranygömb izgalmas záróakkordja lehet bármely étkezésnek. Előre bejelentkezés után többfogásos degusztációs menüsor is elérhető. A vendégeket széles borválasztékkal és többféle koktéllal várják, a helyszínen rendezvényeket is tarthatunk.
Bisztró
Rendezvényhelyszín
Cím:
5000 Szolnok, Olajbányász sétány 1.
Tel.: (30) 158 7058
Nyitvatartás:
01.05 - 12.23.
GPS:


Megközelítés:
A város felöl elhagyva a Tisza hidat le kell fordulni a Tiszaligetbe és az első lehetőségnél jobbra fordulni. Az épület háta mögött ingyenes parkoló. A parkolóból az épület melletti járdát követve el kell fordulni jobbra majd fel a lépcsőn, ami a Bisztró bejáratához vezet.

Kiemelt elfogadó helyek: