SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szolnok térségében

Kiemelt szolnoki (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Szolnok térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szolnok településen:

Bármilyen céllal is tervezünk kikapcsolódni, Szolnok már az első látogatás során örökre belopja magát az ember szívébe. Ez a varázslatos város az Alföld közepén, a Tisza partján helyezkedik el, kiváló adottságainak köszönhetően pedig nem csupán a gazdasági, de kulturális hatása is jelentős. A környék bebarangolásához aligha elegendő egy hétvége, hiszen a látnivalók száma egy nagyvárosnak is becsületére válna. A Szigligeti Színház az egész megye legjelentősebb műveltségi központja, előadásai országszerte elismertek. Bármerre is tekintünk azonban, a művészet minden impozáns épületben, minden utcasarkon visszaköszön. A több mint 120 éves művésztelep az ország legnagyobb múlttal rendelkezője, az itt található Kert Galéria pedig minden hónapban impozáns kiállítással várja a látogatókat. A természet szerelmesei is igazán otthon érezhetik itt magukat, hiszen a 125 hektáros turista útvonallal rendelkező Széchenyi Parkerdő megannyi felfedeznivalót tartogat számukra. A további kalandokra vágyókat várja a Tiszakürti Arborétum kilátója, ahol az elénk táruló, lélegzetelállító látvány páratlan élményt jelent. Különleges látnivalók egész sora várja az ide látogatókat, a barokk stílusban épült Belvárosi Templom mellett a Tabáni Tájház és a Zsinagóga egyedi hangulata és régies bája is felejthetetlenné teszi az utazást. Nem kell csüggedni azonban, ha a kulturális programok mellett könnyedebb kikapcsolódásra is nyitottak lennénk. Az alföldi elhelyezkedésnek köszönhetően a környéken a napsütéses órák száma rendkívül magas, így a fürdőzésre vágyók nagy számban érkeznek a városba. A Tisza Szálló barokkos eleganciával és pompás termálfürdőjével várja a pancsolni és a gyógyulni vágyókat, ráadásul az év minden napján. A nyári forróságban a Tiszaligeten található élményfürdő hozhat enyhülést, de akár a közelben található martűi fürdőkomplexumot is célba vehetjük, hiszen a több mint 10 hektáros területen mindenki megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Szolnok környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.