Anna Grand Hotel**** - Balatonfüred

Anna Grand Hotel**** Wine & Vital - A klasszikus elegancia. Élvezze minden évszakban a Balaton szépségét! Érezze jól és otthonosan magát a Anna bálok helyszínén. Próbálja ki a reformkor nagyjainak kedvenc ételeit, süteményeit, lakjon a kor nagyjainak kedvenc szálláshelyén.

Szállás  >   Hotel****
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Balatonfüred
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Anna Grand Hotel**** - Balatonfüred SZÉP Kártya
A négycsillagos Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Közép–Európa legnagyobb édesvízi tavának északi partján, Balatonfüred történelmi belvárosában helyezkedik el.
A Balaton-part a híres Tagore sétánnyal 100 méterre található a szállodától, északról pedig a füredi kiserdő (téli, nyári teniszpályákkal) határolja az 1,7 hektáron fekvő épületegyüttest.

A háromszintes épületben 100 db klasszikus, illetve modern stílusban berendezett szoba várja a vendégeket.
A mindenkori Anna bálok helyszínén klasszikusan elegáns környezet várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A díszterem, illetve a Mediterrán udvar színházi előadások, koncertek színhelye.
A szálloda cukrászdájában megkóstolható a többek között Kókai, Blaha Lujza kedvenc süteménye. Az étterem étlapján nem csak hagyományos fogásokat, hanem a konyhaművészet legújabb remekeit is megtalálhatják a vendégek.
Az 1200 nm-es wellness részlegen feszített víztükrű úszómedence, 8x22 méteres élményfürdő, jacuzzi, finn szauna, infraszaunák, gőzkabin található. Ezen kívül rendelkezésre áll 4 sávos bowling versenypálya, 420 nm-es Vivamus Vinotéka, a többek között holisztikus terápiát is kínáló BioMed gyógyközpont, 150 férőhelyes mélygarázs, valamint szállodánk báltermében tartják az 1824 óta megrendezésre kerülő elegáns és méltán világhírű balatonfüredi Anna-bált.

Ipoly Residence szárny
A főépülettől 100 méterre található Ipoly Residence nevet viselő szárnyunk egy 120 éves eklektikus műemlék épületben kapott helyet Balatonfüred reformkori városrészének legfrekventáltabb részén, közvetlenül az Emlékparkhoz és a híres Tagore Sétányhoz kapcsolódva, a Balaton-parttól 50, a főépülettől 100 méterre.
A háromszintes, nemdohányzó, akadálymentesített Ipoly Residence az igényesen berendezett és megtervezett tágas szobáival és különböző méretű, részben teraszos lakosztályaival a diszkrét luxus érzését kelti a már-már tökéletes kikapcsolódáshoz.
Cím:
8230 Balatonfüred, Gyógy tér 1.
Tel.: (87) 581 200
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 57' 21.6" N, 17° 53' 42" E


Megközelítés:
Autóval az M7-es autópályát a balatonfüredi lehajtónál kell elhagyni, majd a 71-es úton haladni Balatonfüredig. A főútról a Zsigmond utcára behajtva 250 méter megtétele után a parkolóba hajthatnak Vendégeink.
Vonattal Budapestről a közvetlen Balatonfüredre induló vonattal lehet elérni a várost.

Kiemelt elfogadó helyek: