Angels Cosmetic - Budapest

Ha szépülésre vágysz, kitüntetett figyelemben, akkor itt a helyed. Egy időben csak egy vendéggel foglalkozunk. Széles körű szolgáltatásink közül kedvedre válogathatsz barátságos, exkluzív környezetben, mégis elérhető árakon! Arckezeléseinket maximális tisztaságú termékekkel végezzük! Várunk szeretettel!

Szabadidő  >   Szépség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Stresszoldás, Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Angels Cosmetic - Budapest SZÉP Kártya
Deákné Vincze Beáta vagyok, kozmetikus, sminkes, 3D szempilla designer, hámlasztó mester.

Engedd meg, hogy pár mondatban bemutatkozzam:
Számomra elsőrendű szempontok közé tartozik a szakmai hatékonyság, mindezt kizárólag minőségi kozmetikumokkal, a vendégek felé tanúsított empátiával és a környezetem harmóniájának megteremtésével teszem. Természetesen kozmetikám higiéniájára is kiemelt figyelmet szentelek!
A szakmámat imádom, és a hivatásomnak tekintem! Célom, hogy aki eljön hozzám, maximálisan elégedett legyen a munkámmal és a környezettel!
A folyamatos továbbképzések, új trendek megismerése a magas színvonal megtartásában segít.

Egyidőben kizárólag csak egy Vendéget fogadok, hogy az aktuális vendég 100%-os figyelmemet kapjon!
Minden vendégem kezelésekor új, tiszta ruhát és eszközt használok, legyen ez gyanta vagy bármilyen kezelés. Az általam használt termékek és eszközök mind a szépülést, felfrissülést és megújulást segítik!
Időről időre újításokkal, akciókkal bővítem kínálatomat, melyről időben értesítem kedves vendégeimet, így biztosan nem maradsz le semmiről!
Egy ballagásra "kisimított pofi", egy esküvői, alkalmi smink, egy meggyőző üzleti megjelenés szép pillával, és a kezelések okozta állandó "szépnek érzem magam" érzés, mind mind alkalmat teremtenek, hogy felkeress!

A mai rohanó világban az otthonunkon kívül nem sok olyan hely van ahol lenyugodhatunk, megpihenhetünk. Ez a kozmetika egy ilyen hely!
Gyere el és nézd meg a saját szemeddel, nem fogsz csalódni! Várlak sok szeretettel az Angel's Cosmetic-ben!
Cím:
1106 Budapest, Gyakorló u. 22. fsz.
Tel.: (30) 742 0461
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
8:00 - 20:00
GPS:
47° 30' 8.1" N, 19° 8' 40.9" E


Megközelítés:
Tömegközlekedéssel: Őrs vezér téri M2-es metró végállomásától 5 perc séta az Árkád bevásárló központ felé.
Autóval: Kerepesi útról, illetve a Fehér útról is be lehet kanyarodni a Gyakorló utcába. Az üzlet előtt parkolóhely biztosított.

Kiemelt elfogadó helyek: