AmiGO-Snowman Sí, Snowboard és Hótalp Shop - Budapest

Üzletünkben sí/snowboard felszerelések, hótalpak forgalmazásával, bérbeadásával, szervizével foglalkozunk. Próbálunk otthonos hangulatot teremteni, a téli sportokat közelebb hozni egy kicsit mindenkihez. Kellemes hangulatban kipróbálhatod, felpróbálhatod, megnézheted és megvásárolhatod legújabb termékeinket!

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, Kölcsönzés-szerviz, Aktív pihenés, Extrém kikapcsolódás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
AmiGO-Snowman Sí, Snowboard és Hótalp Shop - Budapest SZÉP Kártya
Főként sílécek, snowboard lapok, sí és snowboard bakancsok, és a két sporthoz kapcsolódó kiegészítők találhatók nálunk valamint 2012 decembere óta hótalpak is várnak. Nem célunk, hogy minél szélesebb spektrumot lefedjünk a márkák terén, hanem kevesebb, de minőségi termékkel szeretnénk kiszolgálni vásárlóinkat, barátainkat és az érdeklődőket.

Mindig keressük az újdonságokat, így került be tavaly a Hógolyókészítő, az idén pedig Magyarországon csak nálunk bérelhető BobSki és TwinBoards!
A kütyük köre folyamatosan bővül: találsz nálunk Powerball-t, amellyel edzésben tarthatod a karod, soha nem használt izmokra lelhetsz.

Foglalkozunk sisakhuzatokkal is: segít, hogy megunt, egyszínű vagy már kopott bukód "beöltöztesd", felvidítsd, és egyedi megjelenést biztosít a pályákon, és a pályák mellett egyaránt:) 2012 decembere óta az EUB Biztosító szerződött partnerei vagyunk, így az utazáshoz, síeléshez, snowboardozáshoz szükséges biztosításodat is megkötheted nálunk.

MKB, K&H és OTP SZÉP kártyát is elfogadunk. Gyere be és nézz szét nálunk!
Cím:
1077 Budapest, Wesselényi u. 13.
Tel.: (30) 481 0480
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
11.01 - 03.31. H-P: 11.00-20.00,, Sz: 9.00-15.00
GPS:
47° 29' 50" N, 19° 3' 48" E


Megközelítés:
Villamossal (47, 49) az Astoriától 5 perc séta, 4-6 villamossal a Wesselényi u. megállótól 5-8 perc séta. Metróval az Astoria vagy Deák tér megállótól sétálva. Trolival a 72-es troli Kéthly Anna téri vagy Dohány utca eleji megállótól 2 perc. Autóval a Wesselényi utcáról, Kazinczy utcáról közelíthető meg, vagy a Rákóczy útról a Nagydiófa utcára kanyarodva már csak még egy balos, és a Hóembernél vagy. A Szódával szemben.

Kiemelt elfogadó helyek: