Hajózzon a Balaton vizén SZÉP Kártyával!

A Balaton környékén is élénkül az élet. Már nemcsak a szállás és étterem költségeit lehet SZÉP Kártya igénybe vételével fizetni. A hajózási szolgáltatások, így a menetrend szerinti hajózás, a komp- vagy hajóbérlés is finanszírozható a számlánk keretéből.

A Balatoni Hajózási Zrt. tájékoztatója szerint a hajózási szezon általában húsvét nagyszombatján kezdődik. A főszezonban már több mint tíz útvonalon hajózhatnak a Balatonhoz látogatók. A két legkedveltebb útvonal a Fonyód-Badacsony, valamint a Siófok-Balatonfüred-Tihany járat.

Horváth Gyula vezérigazgató, örömmel számolt be arról is, hogy a szezonkezdést követően a vállalat hajói is beléptek a SZÉP Kártya elfogadóhelyek táborába. A kártya egyenlegének terhére igénybe lehet venni különféle hajózással kapcsolatos szolgáltatásokat. Ennek értelmében ez a fajta béren kívüli juttatás felhasználható vitorláskikötői szolgáltatások, élménydús hajóprogramok, hajóbérlés, valamint komphasználat és menetrend szerinti hajózás igénybe vétele esetében is.

A magyar tenger és környéke nemcsak a vízen kínál sokféle lehetőséget a szépkártya birtokosai számára. Érdemes válogatni a Balaton körül található szálláshelyek és éttermek ajánlatai között. A kártya alkalmas a szállás költségeinek fedezésére és segítségével a meleg étkezés ára is kiegyenlíthető. Kalandra, hajóra és Balatonra fel!