SZÉP Kártya elfogadóhelyek Villány térségében

Kiemelt villányi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Villány térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Villány településen:

A Dél-Dunántúlon, Baranya megye déli részén, a határ közelében található a borairól messze földön híres Villány. A bor városának is nevezik, hiszen az itteni éghajlat, a talaj és a hozzáértő gondos kezek együttműködésének hála, ízletes, testes vörösborokkal leszünk gazdagabbak. A bor határozza meg elsősorban a város idegenforgalmi nevezetességeit. A villányi főutcán elhelyezkedő, impozáns pincesor kellemes látványt nyújt. Ha ebbe a kedves kisvárosba érkezünk, érdemes felkeresni a Bormúzeumot. Több csodás templom is található a településen. A Szársomlyó hegy mellett, a korábbi bányateknő biztosít remek helyszínt egy érdekes, különleges szabadtéri kiállításnak. A Nagyharsányi szoborparkban látható alkotások a jura korból származó mészkőből készültek. Több mint 130 szobrot csodálhat meg a látogató a sétányokon és a katlanban. Akik szeretnék az egész tájegység minőségi borait megkóstolni, megismerni, azok számára a Villány-Siklósi Borút az ideális választás. Az egyes településeken borkóstolók, fesztiválok, rendezvények várják a vendégeket. Plasztikkártya elfogadó helyek Villányban is több helyen várják a pihenni, falatozni vagy szórakozni vágyó kártyabirtokosokat.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Villány környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.