SZÉP Kártya elfogadóhelyek Tiszaújváros térségében

Kiemelt tiszaújvárosi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Tiszaújváros térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Tiszaújváros településen:

Miskolctól alig félórányi autóútra, a Sajó folyó tiszai torkolatánál fekvő iparváros, Tiszaújváros sokkal több kincset rejt magában, mint ahogy azt laikusként gondolnánk. Kiváló fekvésének köszönhetően a környék a természetkedvelők és a horgászok paradicsoma, ám a kultúra szerelmesei és az aktív kikapcsolódások hívei is könnyedén megtalálják itt a számításukat. Nyári napokon a Tiszaújvárosi Termál- és Strandfürdő várja a hűsölni vágyókat. Kitűnő minőségű termálvizének és gyógyászati központjának köszönhetően azonban nem csak a fürdőzők, de a mozgásszervi betegségekkel küszködők számára is kitűnő célpont. A történelem és a kultúra szerelmesei számára Tiszaújváros egy igazi fellegvár. Időszakos és állandó kiállításaival várja az érdeklődőket a Városi Helytörténeti Gyűjtemény és a Városi Kiállítóterem. A történelem egy szeletét ismerhetjük meg, ha utunk során meglátogatjuk a Református, illetve a Görög Katolikus Templomot. Valódi felhőtlen kikapcsolódást jelentenek a Derkovits Művelődési Központ és a Dumaszínház programjai. A sportrajongók számára a Triatlon Nagyhét és az azt záró Világkupa jelenthet igazi különlegességet, de érdemes figyelemmel követni az évente megrendezésre kerülő Sportnapokat is, ilyenkor ugyanis valósággal zsong a város az ide érkezőktől.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Tiszaújváros környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.