SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szentes térségében

Kiemelt szentesi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Szentes térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szentes településen:

A Csongrád megyei tanyavilág közepén, a Kurca folyó két oldalán egy utánozhatatlan miliővel rendelkező bájos kisváros, Szentes várja a nyugalomra és néphagyományokra nyitott látogatóit. Több mint harminc, termálvizű kútjának köszönhetően messze földön híres Gyógyfürdője mellett a helyi sátras zöldségtermesztés is virágzik. Szentes azonban sokkal többet nyújt ennél az érkezők számára. Gazdag kulturális öröksége páratlan a maga nemében, építészeti hagyatéka kiemelkedő. A szecessziós stílusban épült, több mint száz éves Járásbíróság és a Koszta József Múzeum mind kívül, mind belül elvarázsolják a nézelődőket. A Megyeháza előtt álló Horváth Mihály szobor a magyar történetírás egyik legkiemelkedőbb alkotójának állít örök emléket, Harruckern János György báró szobra pedig a 17. századi helyi gazdasági élet fellendítője előtt adózik tisztelettel. A helyi filmszínház a város híres szülöttéről, Őze Lajosról kapta a nevét, akit méltán tartanak máig az egyik legnagyobb magyar színésznek. Szentesen található az egyetlen korabeli vidéki fényképészeti műhely is, így ha a városban járunk, akkor mindenképpen nézzük meg a múlt e gyönyörű emlékét és látogassunk el a Fridrich fényírdába is.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Szentes környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.