SZÉP Kártya elfogadóhelyek Őriszentpéter térségében

Kiemelt őriszentpéteri (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Őriszentpéter térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Őriszentpéter településen:

Vas megye déli csücskében, az Őrség fővárosaként is ismert város, Őriszentpéter várja a látogatókat. Az Őrségi Nemzeti Park természeti kincsein túl a kisváros remek lehetőségeket kínál a kikapcsolódásra. Lovaglás és kocsikázás mellett kerékpáros túrák során is fel lehet fedezni ezt a csodálatos környéket. Őrségi, így őriszentpéteri jellegzetesség az ún. szeres településszerkezet (utca helyett szer, ahol a házak elszórtan helyezkednek el). Őriszentpétert az alábbi 9 szer alkotja a település dombjain: Városszer, Alszer, Baksaszer, Égésszer, Galambszer, Keserűszer, Kovácsszer, Siskaszer és Templomszer. A központi rész (Városszer) építészeti emlékei közé tartozik a református templom, míg a helyi Művelődési Házban Helytörténeti Gyűjteményt lehet megtekinteni. Bár a település nem nagy lélekszámú, mintegy 1300 fős, plasztikkártya elfogadó helyek Őriszentpéteren is várják a turistákat.
A Nyugat-Dunántúl ezen része, a nemzeti park területe ideális helyszínt biztosít a pihenéshez. A természet szépségeinek megismerése, a térségre jellemző mozaikos rétek, ritka, védett növény- és állatfajok, a tájegység sajátos hangulata hamar rabul ejti az erre járó turistákat. Túraútvonalak, kerékpáros és gyalogtúrák mellett a vizek szerelmesei is megtalálják itt a számításaikat. A közeli tavak, a zalalövői Borostyán-tó, valamint a Hársas-tó egyaránt alkalmas fürdőzésre, horgászásra.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Őriszentpéter környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.