SZÉP Kártya elfogadóhelyek Nagykanizsa térségében

Kiemelt nagykanizsai (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Nagykanizsa térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Nagykanizsa településen:

Természeti és építészeti csodáival Nagykanizsa kiváló úti cél a túrázók és természetjárók, az igényes kikapcsolódást keresők számára. Zala megye egyik legszebb városa a Zalai-dombság lankáin terül el, a Balatonhoz közel. Nagykanizsán hagyományőrző, zenei és gasztronómiai fesztiválok, kényelmes szálláshelyek és remek programok várják a turistákat. A Nyugat-Dunántúl legdélebbre fekvő városában sokfelé kínálják szolgáltatásaikat a plasztikkártya elfogadó helyek is. A várost bejárva, nem szabad kihagyni az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő szabadidőparkot, amelyben szabadidőközpont és egy nagy tó várja az aktív kikapcsolódást keresőket. A Csónakázótó horgászáshoz is ideális. A természeti értékeket a környékbeli arborétumok felfedezésével csodálhatjuk meg. A város neves épületeit végigjárva, magunkba szívhatjuk Nagykanizsa különleges miliőjét. Hangulatát tovább fokozzák az itt megrendezésre kerülő neves fesztiválok, mint a Nemzetközi Jazz Fesztivál és a Bor- és Dödölle Fesztivál. Hazánkban egyedülálló földrajzi emlékhely is van a városban. A 17. keleti hosszúsági kör áthaladását egy különleges emlékhely őrzi. Ez a nagykanizsai emlékhely feltünteti mindazon városokat, amelyeken szintén áthalad ez a hosszúsági kör.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Nagykanizsa környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.