SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kiskunhalas térségében

Kiemelt kiskunhalasi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Kiskunhalas térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kiskunhalas településen:

A Kiskunság egyik legragyogóbb ékköveként Kiskunhalas megannyi látnivalóval kápráztatja el az ide látogatókat. Pezsgő idegenforgalmával valóban vonzó célpont bármilyen korosztály számára, hiszen az év során mindenki megtalálja a számára érdekes programot. A Halasi Szüreti Fesztivál a felvonulással veszi kezdetét, amit aztán három napon át tartó koncertsorozat és kitűnő ételek, no és persze italok tesznek különlegessé. A Pásztortűz Esték a tánc szerelmeseinek nyújt remek kikapcsolódási lehetőséget, a Szabadka Kerékpártúra pedig a sportolni vágyókat vonzza évről-évre. A kultúra szerelmesei számára Kiskunhalas számtalan látnivalóval rendelkezik. A Halasi Csipkemúzeum méltán állít emléket a világhírű magyar csipkének, a több évszázados hagyomány minden történelmi mérföldkövével megismerkedhetnek az ide látogatók. A Halas galériában a helyi képzőművészeti alkotások kaptak helyet, míg a Berki Galériában a múlt század legszebb képeiből szemezgethetünk, hisz itt találhatók az utolsó magyar parasztfestő, Diószegi Balázs alkotásai is. A legjelentősebb azonban a Thorma János Múzeum gyűjteménye, hisz több mint nyolcvanezer iparművészeti tárgyat, fotót, dokumentumot őriznek itt, ezek megtekintésével pedig közelebb kerülünk a környék történelmének megismeréséhez.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Kiskunhalas környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.