SZÉP Kártya elfogadóhelyek Gödöllő térségében

Kiemelt gödöllői (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Gödöllő térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Gödöllő településen:

Ha egynapos kirándulásra vágynánk és elszakadnánk a főváros nyüzsgő zajától, akkor Gödöllőnél kiválóbb célpontot aligha találhatnánk. Budapesttől alig félórányi autózásra lélegzetelállító látnivalók várják a kalandozni kívánókat. A városról elsőre legtöbbünknek a Grassalkovich-kastély jut eszünkbe, persze nem véletlenül. Magyarország legnagyobb és leggyönyörűbb barokk kastélya nem véletlen volt Erzsébet királyné kedvence minden birtoka közül. Ráadásul nem csak az épület nyújt felejthetetlen élményt, de az azt körülvevő park is csodaszámba megy. A természetkedvelők számára Gödöllő amúgy is maga a mennyország. Az Erdészeti Arborétum a maga nemében páratlan az országban, 35 hektáron látogatható, az itt megtapasztalható csend és nyugalom pedig hosszú ideig velünk marad. A Városi Múzeum és a Művészetek háza megannyi látnivalója után mindenképpen érdemes felkeresni az Erzsébet parkot, ami ki másról, mint Sisiről kapta nevét és változatos növényvilágával igazi oázisként áll a nyüzsgő városi forgatag közepén. Noha ritkán érdemes kitérőt tenni egy vasúti létesítmény miatt, a Királyi váró egy üdítő kivétel. Fényűzés és pompa jellemzi ezt a gyönyörű épületet, a benne található kiállító terem pedig segít bepillantást nyerni a régi idők uralkodói gazdagságába.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Gödöllő környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.