SZÉP Kártya elfogadóhelyek Egerszalók térségében

Kiemelt egerszalóki (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Egerszalók térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Egerszalók településen:

Az észak-magyarországi régióban, Heves megye keleti részén található község ízletes borairól, gyógyító termálvizéről és csodálatos természeti képződményeiről híres. Egerszalók a Bükk és a Mátra között, a Laskó-patak völgyében várja a turistákat. A település és mesés környéke egyaránt kiváló úti cél a kalandvágyó túrázóknak, és a pihenést, nyugalmat keresőknek. A szalóki borok pedig mind az aktív pihenéshez, mind a regenerálódáshoz remek társul szolgálhatnak. A helyi nevezetességek között található az öreg kőhíd és a hőforrás a sódombbal. A barlanglakások a Sáfrány utcában a helytörténeti múzeum számára biztosítanak tökéletes helyszínt. Izgalmas túrákat lehet tenni a Betyárbújtatónak, vagy Kaptárkőnek nevezett természeti képződményhez is. Mind kialakulásuk, mind használatuk rejtélynek számít, bár az itt talált cserépedény-maradványok arra utalnak, hogy barlanglakásként funkcionáltak ezek a riolittufa maradványok. Az egri Bükkalja legnagyobb felszíni vízterülete az Egerszalóki tó, amely a horgászok egyik legkedveltebb helye. Emellett komoly turisztikai jelentőséggel bír az Egerszalók fürdő is, mely szabadtéri és fedett medencékkel, wellness szolgáltatásokkal várja a vendégeket. Plasztikkártya elfogadó helyek Egerszalókon is több helyen találhatóak.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Egerszalók környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.