Harmónia Lady masszázs - Budapest

Ha szeretnél több Énidőt és nyugodt pillanatot csempészni a mindennapjaidba, akkor látogass el hozzám és kezdjünk együtt lelki-életmódváltásba. Programjaimat kifejezetten hölgy vendégek számára állítottam össze. Igényes, hangulatos környezet, tusolási lehetőség, tea, üdítő is segíti az ellazulást.

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Stresszoldás, Életmód, Szépségápolás, Testedzés
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Harmónia Lady masszázs - Budapest SZÉP Kártya
Timi vagyok. Tíz éves tapasztalattal a hátam mögött, és számos masszázstanfolyam tudásanyagával a kezeimben adom tovább a testre-lélekre gyógyító hatással lévő frissítő masszázsokat.
Repertoáromban többféle irányvonal masszázsait gyűjtöttem össze Hölgy vendégeimnek, amiket folyamatosan újabbakkal egészítek ki, hogy mindannyian megtalálhassák a számukra hatásos testi és léleksimító módszereket.

Az, hogy emberekkel foglalkozhatom nap mint nap, számomra hivatás és egy csodálatos elfoglaltság is egyben, ami által több lehetek és fejlődhetek.

Életem része az egészségmegőrzés, azon belül is a tudatos táplálkozás és a rendszeres testmozgás. Mindezekről szeretnék több tudást is beépíteni életvitelembe és átadni vendégeimnek, ezért folyamatosan képzem magam. Jelenleg a személyi edző képzés utolsó vizsgáira készülök, aminek tudásanyagából már most is profitálhatnak a hozzám ellátogató vendégek. Hiszen, nem csak anatómiai tudás terén bővül ezáltal a tudástáram, hanem otthon végezhető gyakorlatokkal is segíthetem a hozzám ellátogató vendégeimet. Ősztől pedig fitness termi órákat is adok egyéni, személyi edzés keretében.
Egyetemi tanulmányaimat idén kezdem meg szintén egészségtudományi szakon.

Ha szeretnél ellátogatni hozzám, akkor egyszerűen, gyorsan foglalhatsz időpontot a weboldalamon található időpontfoglalóval, amely 24 órában elérhető.
Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj e-mailt, vagy küldj üzenetet a harmónia Lady Facebook oldalán keresztül és maximum 2 órán belül válaszolok Neked.

Várlak sok szeretettel programjaimon!

Harmónia Lady - A Modern Nők Masszőre Budapesten
Masszázsok hölgyeknek
Izomlazító masszázs
Hawaii Kiruccanás program (lomilomi)
Harmonizáló Relax masszázs
Hawaii arcmasszázs
Ultrahangos arcmasszázs
Arc(sz)építő masszázs
Vákummasszázs
Kismama masszázs
Csokoládé masszázs
Kahi Loa hawaii energetizáló masszázs
Thai talpmasszázs
Thai kombinált masszázs
Metamorf masszázs
Cím:
1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 46.
Tel.:
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 31' 6.6" N, 19° 3' 23.5" E


Megközelítés:
M3-as metró (Lehel tér megálló)
14-es villamos (Lehel tér végállomás)
15, 115-ös busz (Mindkét irányba a Victor Hugo utca megállónál kell leszállni)
75-ös troli (Mindkét irányba a Szent István park megállónál kell leszállnod)
76-os troli (Jászai Mari tér felé a Victor Hugo utca megállónál; Keleti pályaudvar felé a Hegedűs Gyula utca megállónál kell leszállni)

Kiemelt elfogadó helyek: