Zhi Yun Gyorsbüfé - Budapest

Ha nincs kedved főzni, szeretnéd valami különlegességgel kényeztetni ízlelőbimbóid, vagy csak nagy rajongója vagy a keleti konyhának, akkor gyere be a Zhi Yun gyorsbüfébe! Ételeink ízletesek és laktatók, így tele hassal tudod folytatni a napot! Finom ételek és kedves kiszolgálás várja.

Vendéglátás  >   Büfé, ételbár
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Magyaros ételek, Vegetariánus ételek, Speciális ételek, Nemzetközi konyha, Sütemények
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Zhi Yun Gyorsbüfé - Budapest SZÉP Kártya
A kínai gasztronómia szenvedélyünk, így törekszünk rá, hogy ezt a szenvedélyt megosszuk a vendégekkel is. A tradicionális keleti konyha kedvelőinek változatos kínai ételeket készítünk, akár elvitelre is. A kínai gasztronómia rendkívül változatos, így mindenki megtalálhatja azokat az ételeket, amiket előszeretettel fogyaszt. Érdemes betérni és megízlelni a finom ételeket. A nagyvárosi rohanásban sokszor nem sok idő van főzni, azonban nálunk akár elvitelre is kérheted az ételeket, így Kína egyedülálló ízvilága otthonodba is beköltözhet. Térj be hozzánk és biztos lehetsz benne, hogy teli hassal fogsz tőlünk távozni!
Cím:
1024 Budapest, Kis Rókus utca 3.
Tel.: (30) 760 7352
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 30' 37.5" N, 19° 1' 43.9" E


Megközelítés:
Zhi Yun kínai gyorsbüfénket a Királyfürdőtől nem messze, a belváros szívében találod meg. A Millenáris Park közvetlen közelében van az étterem, így gyakorlatilag nem lehet eltéveszteni.

Kiemelt elfogadó helyek: