Wellness Park - Gyenesdiás

Keszthelytől mindössze 5 km-re, Gyenesdiás és Vonyarcvashegy határán várja a környékre látogatókat, akik egyszerre élvezhetik a Balaton és a Keszthelyi-hegység közelségét. A Balaton körüli kerékpárúttal való közvetlen összeköttetésből adódóan a Wellness Park Panzióból könnyen megközelíthetőek a környékbeli helyek.

Szállás  >   Panzió
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Gyenesdiás
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Wellness Park - Gyenesdiás SZÉP Kártya
Családbarát közösségi tér a Balaton északi partján. A tavat és a parkot elválasztó nádas kellemes sétáknak helyszíne, mely a tél folyamán néhány igényes tanösvénnyel is gyarapodott. A természet kedvelők megfigyelhetnek vízi és ragadozó madarakat, őzeket, nyulakat, rókákat.

A keszthelyi hegység hűs erdeje karnyújtásnyira, de hasonlóan közel a városi élet valamennyi kínálata. Számtalan természeti szépségben és egyéb látnivalókban bővelkedik az egész térség. Ha a család ráunt a közelben fekvő díjnyertes strandokra, akkor a méretes úszómedencében is jólesik megcsobbanni. Ennek partján még a nap is simogatóbban süt, mivel a barátságos személyzet már reggeli után megkezdi az italok és harapni valók felszolgálását a kényeztetésre vágyó vendégeknek.

Egy széttúrázott nap után jó program lehet egy lazító szauna, vagy másnap a pezsgőfürdő.(mindkettő használata díjmentes) Ha otthonmaradt a bringa, akkor sem ijed be a kempinglakó, mert tucatnyi kerékpár közül kölcsönözhet, néhány péksütemény áráért. A kerékpár utat nem lesz nehéz megtalálni, mivel a közvetlen közelünkben halad el. Ez pedig azt jelenti, hogy biciklivel is könnyűszerrel ide lehet érkezni. Ingyenes a teniszpálya, az asztali tenisz, és a hozzávalók. A társaságok nem hagyják ki a közös bográcsozást vagy a szalonna sütést. Mindenhez van készség és a személyzet jókedvvel segít az előkészületekben.

Az egész terület ápolt és zöld, melyet fák tarkítanak és az egészhez bőséges élettér társul. Néhány hektár saját tér itt a part közvetlen közelében igencsak luxusnak számít. Kulturált mosdó fürdő helyiségekben nincs hiány és az elkoszolódott ruhát is a helyben bérelhető mosógépben lehet frissíteni. A 71 főútról könnyen megközelíthető az út menti táblák figyelésével egyszerű megtalálni.
Cím:
8315 Gyenesdiás, Napfény utca 6.
Tel.: (83) 316 483
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 45' 50.8" N, 17° 18' 10.1" E


Megközelítés:
A Balaton parttól mindössze 800 m-re található Keszthelytől 5 km-re.

Kiemelt elfogadó helyek: