Vulkán Fürdő - Celldömölk

Egy fürdő a vulkán erejével Celldömölkön. Pihenjen, sportoljon, gyógyuljon Nyugat-Dunántúl szívében, a festői szépségű Ság hegy lábánál épült fürdőben! Tiszta levegőjű kisvárosi környezet, nyugodt fekvés, családias fogadtatás várja az ideérkezőket. Egész évben üzemelő medencék, wellnessrészleg.

Szabadidő  >   Fürdő
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Celldömölk
Jellemzők: Csoportoknak, Középkorúaknak, Wellness, Fürdőszolgáltatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Vulkán Fürdő - Celldömölk SZÉP Kártya
2005 augusztusában a kivételesen gyönyörű környezetben, az ötmillió éves vulkanikus hegy, a Ság lábánál nyitotta meg kapuit a celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdő, ahol mintegy 1.600 m2 vízfelület áll az érkezők rendelkezésére.

Nyolc medencében érezhetik a látogatók a víz megújító, gyógyító hatását. A teljesen fedett medencék között található egy 25 méteres, hatsávos úszómedence (26-27°C), egy tanmedence (32°C), szauna merülőmedencével.

Ezek mellett a fürdő zárt udvarán lévő gyógyvizes gyógymedence, (33-34 oC) valamint a 80 m2 fedett és 80 m2 nyitott részből álló gyógyvíztartalmú termálvizes medence (35-36oC) egész évben látogatható. A szabadban gyerek csúszdamedence, kisgyermek-pancsoló és egy 560 m2 vízfelületű élménymedence buzgárokkal, szökőkutakkal, örvénnyel és hidromasszázs elemekkel várja a vendégeket szezonális nyitva tartással.

A mai normáknak megfelelően akadálymentesített fürdőben 2008 februárjától felkészült egészségügyi szakszemélyzet széleskörű fürdőgyógyászati kezelésekkel (gyógyvizes medencefürdő, gyógyvizes kádfürdő, súlyfürdő, víz alatti vízsugármasszázs, víz alatti csoportos gyógytorna, szénsavas kádfürdő, iszapkezelés, orvosi gyógymasszázs és 18 év alattiak gyógyúszása) várja a gyógyulni vágyókat.

A fürdő- és gyógyászati szolgáltatások mellett megtalálhatók a vendéglátóipari-, szépségápolási- és egészségmegőrző szolgáltatások is (büfé; fodrászat; manikűr; pedikűr; szolárium; frissítő masszázs; stb). Az emeleti konferenciaterem kiállításoknak; konferenciáknak ad helyet.

A létesítmény napi-, délutáni és esti belépőjeggyel, 2 órára szóló „úszójeggyel”, valamint előre váltott bérlettel látogatható.

A fürdőzésen kívül a sportolási lehetőségek is adottak: az úszómedence versenyúszásra is alkalmas, tanmedencében egyéni- és kiscsoportos keretek között folyik az úszásoktatás, de búvárok és szinkronúszók is tartanak edzéseket. A szabadtéri medencék mellett homokos strandröp,- és kézilabdapálya várja a labdasportok kedvelőit.
Cím:
9500 Celldömölk, Sport u. 8.
Tel.: (95) 525 070
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 14' 38.3" N, 17° 8' 40.6" E


Megközelítés:
Közúton:
Budapest felől:
Budapest-Székesfehérvár(M7)-Veszprém(8)-Jánosháza–Celldömölk
Budapest-Győr (M1)-Pápa(83)-Celldömölk Ausztria felől
Wien (A3)-Kópháza határátkelőhely (84)-Sárvár–Celldömölk
Graz-Heiligenkreuz(65)-Rábafüzes határátkelőhely(8)-Körmend-Vasvár-Jánosháza–Celldömölk

Kiemelt elfogadó helyek: