Vöcsök Villa - Szigetszentmárton

Kikapcsolódni, feltöltődni akar? Használja ki az általunk nyújtott lehetőséget. Az ingyenesen használható stégről lehet horgászni, de ha csak napozni szeretne, ezt is megteheti. A Dunán ajánlom az általam vezetett, személyre szabott vízitúrákat. Lehetőséget kap felejthetetlen fotók készítésére.

Szállás  >   Apartman
Budapest és környéke   >  Pest  >  Szigetszentmárton
Jellemzők: Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Vöcsök Villa - Szigetszentmárton SZÉP Kártya
Budapesthez közel, a Ráckevei Duna partján a természetvédelmi terület legszebb részén található a Vöcsök Villa.
Az önállóan álló nyaraló felső szintjén kialakított, minden igényt kielégítő apartman biztosítja az Ön és családja kényelmét.

Itt a horgászat és a fakultatív túrák mellett nyugodt pihenést garantálok. A környéken könnyen elérhető látványosságokat (Ráckeve), gyógyfürdőt élményparkkal ajánlunk. Rossz idő esetére TV, DVD lejátszó teszi lehetővé az időtöltést.
Az apartman teljesen felszerelt kis konyhájában lehet főzni, de ha nem szeretne ezzel bajlódni, akkor tudunk ajánlani jól bevált éttermeket is.
Cím:
2318 Szigetszentmárton, Dunapart-alsó 90.
Tel.: (30) 924 6629
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
04.01 - 10.31.
GPS:
47° 23' 41" N, 19° 6' 39.4" E


Megközelítés:
Autóval az ország bármely pontjáról könnyen megközelíthető. Budapest felől a Ráckevei hídon, illetve Lórév felől komppal.
Budapestről HÉV-vel és távolsági busszal is megközelíthető. Kerékpárral is könnyen elérhető, és a környék bejárására kiválóan alkalmas.

Kiemelt elfogadó helyek: