Vintage Apartment - Pécs

Század eleji elegancia és a modern kor felszereltségének minden kényelme jellemzi apartmanunkat. Pécs élettől pezsgő belvárosának szívében minden csak egy karnyújtásra megtalálható, legyen az kultúra, kirándulás vagy szórakozóhely. A konyha teljesen gépesített és minden alapfelszereléssel ellátott.

Szállás  >   Apartman
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Pécs
Jellemzők: Városlátogatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Vintage Apartment - Pécs SZÉP Kártya
Pécs élettől pezsgő belvárosában, a városközpontot jelentő Széchenyi tértől mindössze 8 perc sétára, várja minden kedves vendégét a Vintage Apartment. A szállás a nagy múltú Mattyasovszky-palotában (köznyelvben Zsolnay-házként ismert), a Zsolnay Miklós megbízásából 1908-ban épített, patinás épületben található. A több mint száz éves egykori bérházban a vendégnek alkalma nyílik megtapasztalni a század eleji stílusjegyek, a Zsolnay kerámiával és egyedi kovácsoltvas korláttal díszített lépcsőház, valamint a nagypolgári lakások különleges hangulatát. A lakásban igyekeztünk a boldog békeidők légkörét és a modern kor által nyújtott kényelmet ötvözni.

Az 62 négyzetméteres ingatlan két egymásba nyíló szobából, különálló illemhelyből és fürdőszobából, konyhából, valamint egy a gangra néző erkélyből áll.

Az egyedi építésű galériával ellátott hálószobában összesen négy fő elhelyezésére van lehetőség, de a férőhelyek száma pótágyazással hat főre maximalizálható.

Parkolásra közvetlenül az épület mellett van lehetőség 2500Ft napidíj ellenében, valamint a háztól 5perc sétára található őrzött mélygarázs is igénybevehető.

Elhelyezkedéséből adódóan a Vintage Apartment közvetlen közelében számtalan kikapcsolódási lehetőséget, éttermet, boltot igénybe vehet a nálunk megszálló. A vonatállomás 600m-re (8perc séta), a távolsági buszpályaudvar 800m-re (9perc gyalogosan) található. Az ár a teljes apartmanra vonatkozik a szállóvendégek számától függetlenül.

Vintage Apartment: ha egy igazi pécsi élményre vágyik.
Cím:
7623 Pécs, Rákóczi u. 28.
Tel.: (20) 332 5467
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 4' 21" N, 18° 13' 29.6" E


Megközelítés:
Autóval a Szabadság út felől, közvetlenül a Zsolnay-szobor körforgalom előtt jobbra fordulva az épület melletti kis parkolóban találja magát.

Vonattal érkezve a pályaudvar főkapuján kilépve csak egyenesen haladjon végig a Szabadság úton, gyalog körülbelül 8 perc séta az épület.

A távolsági buszpályaudvartól kb. 8-10 perc alatt sétálhat el az apartmanunkig.

Kiemelt elfogadó helyek: