VenToura Travel Utazási Iroda - Szombathely

Autóbuszos kirándulások Szombathelyről, idegenvezetéssel. Kalandozzon velünk Magyarország legszebb tájain, túrázzon a hegyekben, kóstolja meg a vidék ízeit és lépjen be azokra a helyekre, ahova egyénileg nem egyszerű bejutni, vagy vegyen részt népszerű színházi előadásokon.

Szállás  >   Utazási iroda
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Szombathely
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
VenToura Travel Utazási Iroda - Szombathely SZÉP Kártya
A Ventoura Travel Utazási Iroda 2011 májusában alakult azzal a céllal, hogy egynapos kirándulásai alkalmával az új tájak megismerésének élményét adja utasainak, pénztárcakímélő módon. Örömmel tapasztaljuk, hogy az emberek szívesen utaznak. Természetesen az utazással kapcsolatos lehetőségek megváltoztak, az utazási igény azonban megmaradt.

Külön figyelmet szeretnénk ezért fordítani a belföldi kalandozásokra: valljuk, hogy a magyaroknak Magyarországot is ismerniük kell, így a megszokott, „klasszikusnak” számító úti célok mellett kínálatunkban megtalálhatóak a kevésbé ismert tájak szépségei és az egyénileg utazók számára nehezebben elérhető, különleges helyszínek is.Képzett idegenvezetők, kiváló minőségű autóbuszok és jól megszervezett programok várják a kimozdulni vágyókat. Aki pedig mégis inkább az egyéni utazás mellett dönt, szívesen segítünk pihenése megszervezésében, egyéni igényeinek megfelelően. Szívből reméljük, hogy hamarosan Önt is Utasaink között köszönthetjük!

A változatosságra törekedve programjainkat próbáltuk úgy összeállítani, hogy minden kedves Utasunk megtalálhassa azt a típusú kirándulást, amely érdeklődéséhez legjobban illik: ezért is kerültek ajánlataink közé gyermekprogramok, városlátogatások, kulturális és szórakoztató programok, túrák, fesztiválok.
Cím:
9700 Szombathely, Kőszegi u. 27-31.
Tel.: (94) 312 972
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 14' 2.1" N, 16° 37' 13.9" E


Megközelítés:
Utazási irodánk Szombathely belvárosában található, a Nyugdíjfolyósító Igazgatósággal szemben. Parkolási lehetőség az iroda előtt az utcán, vagy az iroda mögötti parkolóban.

Kiemelt elfogadó helyek: