Vendégház az Evezőhöz - Szigetszentmiklós

Vendégházunk közvetlen a Duna partján található Szigetszentmiklóson. A házban 5+2 személy elszállásolására van lehetőség, 2 szobában. Vízparti elhelyezkedés sok lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és a szórakozásra. Szeretettel várjuk a családokat és a baráti társaságokat.

Szállás  >   Vendégház
Budapest és környéke   >  Pest  >  Szigetszentmiklós
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
Web:
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Vendégház az Evezőhöz - Szigetszentmiklós SZÉP Kártya
A vendégház kétszintes alul található a nappali, felszerelt konyhával étkezővel és egy mosdó. A felső szinten van a két hálószoba melyek három és kétszemélyesek (2 db pótágyat tudunk még elhelyezni)és a zuhanyzós fürdőszoba.

A kertben nagy terasz, kültéri bútorok, és egy vízparti napozóstég található. A vendégek térítésmentesen használhatják az infraszunát, kenut, motorcsónakot, gázgrillt és a bográcsozóhelyet,nyári hónapokban a medencét.

Szigetszentmiklós és Budapest belvárosa könnyen megközelíthető gépkocsival. Kisállatot nem tudunk fogadni. Buli és parti rendezése szigorúan tilos!
Vendégház az Evezőhöz szolgáltatásai:
Wifi
infraszauna
kültéri medence
motorcsónak
kenu
gázgrill
bográcsozó
felszerelt konyha
klíma
stég

Vendégház az Evezőhöz - Szigetszentmiklós SZÉP Kártya Vendégház az Evezőhöz - Szigetszentmiklós SZÉP Kártya Vendégház az Evezőhöz - Szigetszentmiklós SZÉP Kártya Vendégház az Evezőhöz - Szigetszentmiklós SZÉP Kártya Vendégház az Evezőhöz - Szigetszentmiklós SZÉP Kártya Vendégház az Evezőhöz - Szigetszentmiklós SZÉP Kártya Vendégház az Evezőhöz - Szigetszentmiklós SZÉP Kártya Vendégház az Evezőhöz - Szigetszentmiklós SZÉP Kártya Vendégház az Evezőhöz - Szigetszentmiklós SZÉP Kártya

Cím:
2310 Szigetszentmiklós, Üdülő sor 121.
Tel.: (20) 214 9829
Web:
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 22' 19" N, 19° 5' 16.8" E
Megközelítés:
A vendégház autóval közelíthető meg. A parkolás közterületen kialakított murvás parkolóban lehetséges a vendégház előtt.