SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szigetszentmiklós térségében

Kiemelt szigetszentmiklósi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Szigetszentmiklós térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szigetszentmiklós településen:

A Csepel-szigeten, közel a fővároshoz, ám épp kellően távol annak nyüzsgő zajától egy alig negyvenezer főt számláló város, Szigetszentmiklós várja a pihenésre és kikapcsolódásra vágyókat. Történelmi leletekben gazdag környék, hiszen már a neolitikum idejében is emberek lakták. Látogatásunk során érdemes nagy hangsúlyt fektetni a múltbéli ereklyék és a helyi szokások felfedezésére, szerencsére számtalan intézmény ad erre lehetőséget. Legjelentősebb a Helytörténeti gyűjtemény, ám az Ádám Jenő Emlékház és Csepel Autó Gyártmánymúzeum is magával ragadó. A művészetek kedvelői számára kötelező célpont a Városi Galéria, ahol egymás mellett sorakoznak a remekművek. Az aktív kikapcsolódás kedvelői és a nagycsaládosok számára alig pár perces autózással elérhető a Szigethalmi Családi Vadaspark, ahol a játszótér, az állatsimogató és a póni lovaglás a kicsik, míg a bográcsozási lehetőség az idősebbek számára kínál gondtalan szórakozási lehetőséget. A környéken járva mindenképpen látogassunk el a Wimpffen-kúriába, ahol a Magyar Földrajzi Múzeum található, állandó kiállításainak köszönhetően rengeteg információval leszünk gazdagabbak. A természetkedvelők pedig a Duna menti tanösvényen pihenhetik ki a mindennapi élet fáradalmait, így tényleg mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási formát.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Szigetszentmiklós környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.