Vendégház a Zengőhöz - Pécsvárad

A Vendégház a Zengőhöz családbarát, 12 főt befogadó, minden igényt kielégítő szálláshely. Pécsvárad történelme és a Kelet-Mecsek Tájvédelmi körzet látnivalói messze földről vonzzák a látogatókat. Klímánk szubmediterrán, boraink kiválóak. A 682 m magas Zengő csúcsán 7 szintes kilátó található.

Szállás  >   Vendégház
  >  Baranya  >  Pécsvárad
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Városlátogatás, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Vendégház a Zengőhöz - Pécsvárad SZÉP Kártya
Vendégházunk a Kelet-Mecsek Tájvédelmi körzet határán a Zengő lábánál található Pécsváradon a keleti városrészben. Családbarát, egész évben nyitvatartó magánszállás összesen 12 fő részére. Tornácos, új építésű parasztház minden igényt kielégítő felszereltséggel. Dupla telken, ligetes, utcáról zárt kerttel rendelkezik, ami teljes kikapcsolódást nyújt minden korosztálynak.

Kis kerti épített medence, szaletli, kemence, pin-pong asztal, kerékpárok, mászóka csúszdával áll a vendégek rendelkezésére. Egy nagy közösségi helyiség, garázs és pince tartozik a házhoz. A kertben található zöldségek és gyümölcsök szabadon fogyaszthatóak.
Cím:
7720 Pécsvárad, Fülep Lajos u. 16.
Tel.: (70) 370 1259
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Minden irányból nagyon könnyen megközelíthetőek vagyunk, a keleti városrészben a 6-os főút és az autópályát megközelítő út közelében. Buszjáratok elérhetőek a városban 5 perc járásra. Vonat Pécsre érkezik, a Volán pályaudvartól nem messze.

Kiemelt elfogadó helyek: