Vár-Camping - Sirok

Töltődjön fel a Mátrában található, családias hangulatú VÁR-CAMPING-ben, páratlan kilátással a SIROKI várra! Csodálatos, nyugodt erdei környezetben pihenhetnek vendégeink. A VÁR-CAMPING kirándulók, túrázók, párok, családok, baráti-, munkahelyi közösségek, iskolai osztályok ideális szálláshelye.

Szállás  >   Egyéb szállás
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Sirok
Jellemzők: Családbarát, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Vár-Camping - Sirok SZÉP Kártya
Faházainkban (2-3-4-5-6 ágyas) 45 fő (pótággyal 48 fő) részére tudunk szállást nyújtani.

A sátorral, lakókocsival érkező vendégek részére több, mint 200 főnyi sátorhely, illetve lakóautó parkolási lehetőség. Részükre az áramvételezés biztosított. Sátorozás esetén csak személydíjat kell fizetni, sátorhely díj nincs.

Személygépkocsi, motorkerékpár parkolása díjmentes. Lakókocsi után helydíj fizetendő. Buszok parkolása a kemping saját területén lehetséges.

A komfort nélküli faházak berendezése: IKEA-s ágy, polcos kisszekrény, éjjeli lámpa, valamint konnektorral felszereltek. A szállásdíj a friss ágyneműt tartalmazza.

Tisztálkodási lehetőség a kemping központi részén található vizesblokk épületében, ahol a női- és férfi- részlegben 4-4 zuhanyzó, mosdó, WC áll rendelkezésre.

Önellátó vendégek részére a vizesblokk épületének egyik felében - fedett, oldalról nyitott konyha található, melynek felszereltsége: tűzhely, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, mosogató.

A kemping területén több tűzrakó hely került kialakításra, bográcsozáshoz, nyársaláshoz, grillezéshez eszközöket díjmentesen, tűzifát felár ellenében biztosítunk.

A kempingben büfé üzemel, a diófával árnyékolt, fedett teraszon lehet az étkezést lebonyolítani, itt van WIFI elérhetőség, mely ingyenes.

A kemping vendégei részére - igény esetén - étkezést (reggeli, félpanziós- és teljes ellátást) biztosítunk. A főétkezésekről a Végvár ételbár gondoskodik. Egyetlen étterem a siroki várhoz vezető út mellett. A kempingből erdei ösvényen néhány perces sétával megközelíthető. Az étteremben kerékpárbérlésre van lehetőség. A várhoz vezető út mellett ajándékbolt üzemel. A kemping állatbarát szálláshely, háziállat díjmentesen hozható.
Cím:
3332 Sirok, Dobó István u. 30.
Tel.: (70) 385 0099
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
04.30. - 10.03.
GPS:
47° 56' 14.5" N, 20° 11' 35.8" E


Megközelítés:
Sirok a 24-es főútvonalon fekszik. Budapesttől 117-120 km-re, az M3-as autópályán haladva Gyöngyösnél letérve több irányból megközelíthető a Mátrán keresztül, gyönyörű lankás, dombos vidéken. Egertől 20 km-re található, a 24-es úton megközelítve.

Tömegközlekedéssel - Budapestről, Gyöngyösről, Egerből - busszal érhető el a település. Sirok központjából a Petőfi úton elindulva kb. 1 km-re található a VÁR-CAMPING.

NTAK: KE20017424

Kiemelt elfogadó helyek: