Vadászkürt Panzió és Étterem - Sopron

Csendes környezeteben, tágas szobákkal, bőséges reggelivel, saját étteremmel, regionális konyhával, rendkívüli borválasztékkal várjuk Önöket! Ideális kiindulópont kiránduláshoz, városnézéshez, sportoláshoz, síeléshez! Kérjen ajánlatot borvacsorához, akár 2 fő részére is, külön csomagajánlattal!

Szállás  >   Panzió
Nyugat-Dunántúl   >  Győr-Moson-Sopron  >  Sopron
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Aktív pihenés, Hegyvidéki, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Vadászkürt Panzió és Étterem - Sopron SZÉP Kártya
Szép Kártyája nálunk többet ér! Használja Széchenyi Pihenő Kártyáját szállás, étkezés, valamint a foglalás előrefizetésre, keresse külön Szép-kártya ajánlatunkat!

A szállóvendégeknek automatikusan 10% kedvezményt nyújtunk az éttermi a’ la carte fogyasztásból!
Előre fizetés esetén lehetséges 20% Szép kedvezmény elérése is!
Szívesen, Szép-en fogadjuk, kérjen Pihenőkártyás ajánlatot!

Soproni kirándulását alaposan megtervezve, vagy csak egy hirtelen ötlettől vezérelve induljon el a Hűség Városába, mindkét esetben kitűnő választás a panziónk Sopronban!
A panzió központi elhelyezkedése a városban ideális akár egy rövidebb, akár egy hosszabb távú tartózkodáshoz! Legyen szó pihenésről, színház, koncert, múzeum, gyűjtemény meglátogatásáról, vagy sportolásról, szinte korlátlan lehetőségeket nyújt Sopron városa és a környező települések!

A panzió Sopron Zrínyi utcai oldaláról a város felé tekintve, szabad szemmel látható az AMI (Alkalmazott Művészeti Intézet) Erzsébet utcai épülete, melytől a belváros mintegy 500 méter távolságra található! A panzió három utca kereszteződésében található az ismert “Alsólőverekben”, a Madách, az Udvarnoki és a Zrínyi utcák határolta területen, így bőségesen állnak rendelkezésre parkolásra alkalmas helyek a Vendégek részére! Ráadásul családi házas környezetben, a Béke Park mellett található, így a kitűnő Alpokaljai levegővel nyugodt pihenést ígér.

Szállásunk családoknak, kisgyermekekkel utazóknak is remek választás, mert nagyméretű szobákkal rendelkezik, a panzió előtti parkban gyermekjátszótér található nagy területtel, gyermekjátékokkal felszerelve. A kavicsozott területen pedig labdajátékokat játszhatnak a gyermekek. Biztonságos, mert átlátható nagy füves terület választja el az autóúttól, így a szülők is pihenhetnek a kihelyezett padokon.

Üdvözlettel a szép Sopronból:
Bausz Gyula vendéglős és Bausz Gyuláné mesterszakács
Cím:
9400 Sopron, Udvarnoki u. 6.
Tel.: (99) 314 385
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 40' 39.1" N, 16° 34' 58" E


Megközelítés:
Balaton és Budapest felől a Soproni körforgalomnál a városba, 3 közlekedési lámpán át, tovább az első körforgalomig (Kőszegi út)a körforgalomban balra (Harka) ez a vasúti aluljáróba vezet, ahonnan a Felsőbüki Nagypál utcán át a Béke Parkig. A Vadászkürt Panzió a park belső felén található, a Felsőbüki Nagypál utcából kb. 10 métert balra!

Kiemelt elfogadó helyek: