Tündental Fogászat és Szájsebészet - Pécs

Fogorvos és szájsebész kollégáink közel 30 éves tapasztalattal, teljes szakmai odaadással várják betegeinket a többszékes, modern technikával felszerelt fogászati és szájsebészeti rendelőnkben Pécsett. 1996 óta állunk Pácienseink rendelkezésére. Teljes körű fogászati és szájsebészeti szakellátás!

Szabadidő  >   Egészség
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Pécs
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, Egészségügyi szolgáltatás, Életmód, Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Tündental Fogászat és Szájsebészet - Pécs SZÉP Kártya
Fogorvosi és szájsebészeti szakrendelőnkben egyszerre van jelen a több évtizedes szakmai tapasztalat, az egész ember holisztikus szemléletmódja és a fiatalos lendület, friss, naprakész tudás. Fogorvosaink a legújabb technikai és szakmai újításokat követve várják a kedves Pácienseinket.

Fogászati és szájsebészeti centrumunkban elérhető áron, magas színvonalon, rövid határidő és garancia biztosításával kezeljük Pácienseinket. Igény szerint lehetőség van a rendelési idő módosítására az Ön időbeosztásának megfelelően, akár hétvégén, ünnepnapokon is előzetes egyeztetés alapján (fogorvosi-szájsebészeti ügyelet).
Cím:
7632 Pécs, Nagy Imre út 46.
Tel.: (72) 410 666
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 2' 30.2" N, 18° 12' 56.4" E


Megközelítés:
A Pécsi Orvostudományi Egyetemtől déli irányban a Pécs Pláza felé haladva a pellérdi útkereszteződés után a Nagy Imre út és a Lahti utca sarkán találja a fogorvosi és szájsebészeti rendelőt, melyet nagy sárga-zöld tábla jelez.

Könnyen megközelíthető helyen, ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk közvetlenül a fogászati rendelőnk mellett.A főbejáratnál található kaputelefon segítségével tud bejönni a rendelőbe. Mozgáskorlátozott Betegeinket is várjuk akadálymentesített szakrendelőnkben.

Kiemelt elfogadó helyek: