Trafóház Apartmanok - Zamárdi

Apartmanházunk Zamárdi frekventált helyén, a szántódi révhez vezető úton, 300 m-re a szabadstrandtól található. A 6 db 25-40 m-es apartman egy teljesen felújított (de az eredeti jelleget megtartó) ipari műemlékben kapott helyet. Családoknak, baráti társaságoknak ideális hely az aktív pihenéshez.

Szállás  >   Apartman
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Zamárdi
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Trafóház Apartmanok - Zamárdi SZÉP Kártya
Az épület felújítása 2019-ben fejeződött be. Az emeleti részen 5 db 3 illetve 4 személyes apartman található, mindegyik önálló terasszal, kertre néző, D-i tájolású. A földszinten 1 db 42 nm2-es lakás van, amihez szintén tartozik terasz. Az ingatlan zárt udvari parkolóval ellátott. Az épület része egy ABC üzlet is, melyet a tulajdonos üzemeltet. A házban összesen 22 személyt tudunk elszállásolni.

A belső udvaron lévő kerti épületben grillezésre, sütésre-főzésre, szalonnasütésre van lehetőség. A gyerekek részére kis játszótér áll rendelkezésre.

300 m-re található a Balaton D-i partjának legnagyobb szabad strandja, sokszínű parti szolgáltatással. A tóparti pihenés mellett lehetőség van kisebb túra programokra is: Szamárkő, Római út, Kilátó, Tájház az Ófaluban. A Szántódi rév 4 km-re van, ahonnan É-i parti kirándulások tervezhetők.
Cím:
8621 Zamárdi, Szent István u. 41/A.
Tel.: (30) 691 3805
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 52' 49.5" N, 17° 56' 0.7" E


Megközelítés:
Autóval az M7 autópályáról a 112 km-nél kell letérni, majd rátérve a szántódi révhez vezető főútra a város központjától mintegy 400 m-re található az apartmanház. A vonattal érkezők Zamárdi megállóhelytől a Szent István úton 5 perces sétával érkezhetnek a házhoz.

Kiemelt elfogadó helyek: