Tópart Apartman - Diósjenő

Budapesttől 60 km-re, a Börzsöny hegység lábánál elhelyezkedő Diósjenő község legszebb részén, a tóparti üdülőövezetben található az apartman. A Börzsöny által nyújtott lehetőségek, mind gyalogtúrák, mind kerékpáros túrák formájában tartalmas kikapcsolódást nyújtanak a természetet kedvelőknek.

Szállás  >   Apartman
Észak-Magyarország   >  Nógrád  >  Diósjenő
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Tópart Apartman - Diósjenő SZÉP Kártya
Az apartman Diósjenő legszebb részén, a tóparti üdülőövezetben található, amely horgászatot, természetet kedvelő kis és nagycsaládosok részére kitűnő pihenési, kikapcsolódási lehetőséget biztosít.

Az apartman közvetlen közelében található két intenzíven telepített horgásztó, valamint a tóparti erdők gazdag állat és növényvilága már rövid séták alkalmával számtalan izgalmas meglepetést rejteget.
A Börzsöny-hegység által nyújtott lehetőségek (várak, csúcsok, források, erdei kisvasutak), mind gyalogtúrák, mind kerékpáros, illetve autós túrák formájában tartalmas kikapcsolódást nyújtanak a természetet kedvelők számára.
Vizsgázott túravezetőként, valamint számtalan túramozgalom illetve teljesítménytúra tapasztalataival felvértezve, igény esetén, szívesen segítünk vendégeinknek a túráik megtervezésében.

Az apartman a ház középső, teljesen különálló részén található.
Az 50 nm alapterület két szobából áll, a nagyszoba 5 férőhelyes, ahol egy franciaágy is található. A kisebb szoba 3 ágyas.
Az apartmanhoz 15 nm-es erkély és jól felszerelt konyha (hűtő, mikró, vízforraló, teljes konyhai felszerelés), zuhanyzós fürdőszoba, sok csatornás TV tartozik.
A kert kitűnően alkalmas bográcsozásra, szalonnasütésre, a frissen fogott horgászzsákmány elkészítésére.

Az apartman egy időben csak egy csoport részére kerül bérbeadásra, ezzel is segítve vendégeink nyugodt pihenését, kikapcsolódását.

Horgászvendégeink részére, a kertben, csappal ellátott haltisztítót tudunk biztosítani illetve lehetőség van saját horgászstégünk használatára.
Cím:
2643 Diósjenő, Kállai Éva u. 9.
Tel.: (20) 393 0954
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 55' 50.6" N, 19° 4' 11.4" E


Megközelítés:
Diósjenő Budapesttől mintegy 60 km-re található Nógrád megyében, Vác és Balassagyarmat között.
Közúton a 2-es számú főúton érhető el, Rétság előtt lekanyarodva. Vasúton a Vác - Balassagyarmat vonalon található.
Autóbusszal Vác felől közelíthető meg.

Kiemelt elfogadó helyek: