Tó csárda - Komárom

Mi nem zártunk be a VÍRUS helyzet alatt sem! Sőt munkatársakat sem küldtünk el! Megpróbáltunk talpon maradni és kitartani: SIKERÜLT! Azt mondják, hogy finom az étel és nagy adag! Gyere és próbáld ki! Remélem ha egyszer itt jártál akkor visszatérsz! Várunk mindenkit sok szeretettel!

Vendéglátás  >   Étterem
Közép-Dunántúl   >  Komárom-Esztergom  >  Komárom
Jellemzők: Magyaros ételek, Házias ételek, Tájjellegű ételek, Kerthelyiség-terasz, A la carte
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Tó csárda - Komárom SZÉP Kártya
Komárom zöldövezetének szívében a Rüdiger-tó partjánál található a már 25 éves vendéglátó múlttal rendelkező 2009-ben felújított Tó csárda. Könnyen megközelíthető a Komáromot átszelő mind két főútról.

A csárda fő fogásai közé a csülök, mint füstölt, mint nyers csülök sütve különböző módon elkészítve ajánljuk, de a frissensülteket is számos módon elkészítjük vendégeink részére szárnyas húsból, illetve sertéshúsból egyaránt. A vendéglátóegység 40 fő maximális befogadására alkalmas. Szíveskedjen étlapunkat megtekinteni és legyen a vendégünk.
Cím:
2900 Komárom, Madách Imre utca 28.
Tel.: (34) 342 989
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 44' 15" N, 18° 7' 30.4" E


Megközelítés:
A vendéglátó egységünk Komáromban található, autóval az M1-es autópályáról könnyen megközelíthető és saját parkolóval rendelkezik.
Vonattal a Győr-Budapest szakasz részeként vagyunk elérhetőek a vasútállomás távolabb helyezkedik el tőlünk de egy kellemes 30 perces sétával ami a városközponton át vezet, igencsak izgalmas.

Kiemelt elfogadó helyek: