SZÉP Kártya elfogadóhelyek Komárom térségében

Kiemelt komáromi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Komárom térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Komárom településen:

A Duna partján mindig igazi különleges helyszínekre bukkanhatunk és nincs ez másképp Komárom esetében sem. Nem csupán a pezsgő idegenforgalom és a gazdag kulturális élet teszi egyedivé, de az is, hogy a folyó mellett az országhatár is kettészeli, hiszen egykoron a - ma már szlovákiai - Észak-Komárom is a városhoz tartozott. Területi elhelyezkedésének köszönhetően a régi időkben Komárom az ország védelmében kulcsfontosságú pozíciót töltött be, emiatt az itt kiépült erődrendszer Európa szerte híres. A Monostori erőd 2,5 hektáron terül el, látványa még ma is tiszteletet parancsoló. A hadászat mellett azonban a kultúra szerelmesei is megtalálják itt a számításukat. A Klapka György Múzeumban a város római kori történelmébe nyerhetünk alapos bepillantást, míg az országban egyedülálló Kenyérmúzeum segítségével olyan pékárukkal is megismerkedhetünk, amelyek amúgy már rég a feledés homályába merültek volna. A Szabadság tér ezzel szemben maga a nyugalom szigete, s miközben a gyönyörű szökőkút pompájában gyönyörködünk, kiváló rálátás nyílik a neobarokk stílusban épült városházára is. Noha szomorú történelmi vonatkozása van, a 2012-ben felállított Turul-szobor is felejthetetlen élmény az ide látogatók számára.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Komárom környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.