Tisza-tavi kerékpáros centrum - Tiszafüred

Gyere tekerj velünk a Tisza-tónál, fedezd fel a környék természeti kincseit a rendelkezésre álló több száz kerékpárunk valamelyikén. A Tisza-tó kör után mi sem esik jobban, mint megpihenni egy hideg üdítő társaságában a fent található látványkávézóban, amely páratlan kilátást nyújt a tóra.

Szabadidő  >   Sport, fitness
Észak-Alföld   >  Jász-Nagykun-Szolnok  >  Tiszafüred
Jellemzők: Csoportoknak, Gyermekeknek, Családoknak, Kölcsönzés, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Tisza-tavi kerékpáros centrum - Tiszafüred SZÉP Kártya
A Tisza-tavi Kerékpáros Centrumban 400 db hagyományos kerékpár, Csepel, Neuzer, Capriolo, Cube márkák számtalan típusa található meg, az egyszerű túra kerékpártól a professzionális hegyi és országúti kerékpárokig, gyerekek és felnőttek számára egyaránt.

A kerékpározni vágyók igényeinek minél széleskörűbb lefedésére elektromos kerékpárokkal és tandem két személyes kerékpárokkal is rendelkezünk, kerékpározni még nem tudó vagy kisebb gyermekek, illetve kisállatok számára kerékpáros utánfutót biztosítunk.
Cím:
5350 Tiszafüred, Pankotai Józsa út 1.
Tel.: (20) 320 0880
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.01
GPS:
47° 36' 50" N, 20° 46' 10.5" E


Megközelítés:
Budapest felől az M3-as autópályán kell menni majd az E71-es úton kell tovább haladni, hogy a lehető leghamarabb elérjünk a Centrumhoz. Debrecen felől a 33-as út vezet Tiszafüredre, a Centrum a 33-as út mellett található közvetlenül. Vonattal a budapesti Keleti-pályaudvarról tudunk eljutni Tiszafüredre, mely a füzesabonyi útvonalon megy.

Kiemelt elfogadó helyek: