Tavirózsa Kemping - Délegyháza

Hozd magaddal a kutyusod is. Kutyabarát kempingünk Budapesttől 30 km‑re, a délegyházi tavak partján található. A 8 tóból álló tórendszer fürdésre, horgászásra, pihenésre és vízi sportokra is kiválóan alkalmas. A sátorhelyek mellett bérelhető faházakkal és büfével is rendelkező kemping egész évben nyitva tart.

Vendéglátás  >   Egyéb vendéglátás
Budapest és környéke   >  Pest  >  Délegyháza
Jellemzők: Halételek, Kerthelyiség-terasz, Heti menü, Szálláslehetőség
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Tavirózsa Kemping - Délegyháza SZÉP Kártya
Kutyabarát kempingünk Budapesttől 30 km‑re, a délegyházi tavak partján található.

A 8 tóból álló tórendszer fürdésre, horgászásra, pihenésre és vízi sportokra is kiválóan alkalmas. A sátorhelyek mellett bérelhető faházakkal és büfével is rendelkező kemping egész évben nyitva tart.

A kemping területe részben vagy egészben táborok, rendezvények számára is bérelhető. Faházakban szállást 50 főig tudunk biztosítani, illetve lehetőség van sátorozni is.

Fedett büfé, több tűzrakó- és grillezőhely, nagy füves terület és stég használati lehetőség áll rendelkezésre, szükség esetén csoportos étkeztetéssel.

A részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot!
Cím:
2337 Délegyháza, Nomád part 4.
Tel.: (30) 416 6426
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 15' 8.7" N, 19° 6' 15.8" E


Megközelítés:
Autóval:
Az M0 körgyűrűről leágazó 51-es főútról kb. 16 km-nyi út után a délegyházi bekötőúton keresztül (Majosi út) a vasútállomásig egyenesen, majd a vasútállomással szemben lévő főútra térve végig a főutat követve (Árpád utca - Galla tanya - Nomád part) a kemping bejáratát jelző Tavirózsa kemping tábláig. Az útvonal itt megtekinthető.

Busszal:
Budapestről a Népliget buszpályaudvarról (55 perc) vagy Szigethalomról az autóbusz-állomásról (25 perc) menetrend szerinti Volán járattal.

Kiemelt elfogadó helyek: