Tamás Bátyó Gunyhója - Vászoly

Ha Ön távol a világtól egy kis nyugalomra vágyódik, vagy csak az érintetlen természet szépségeit akarja megcsodálni, de mindezt mégsem nomád körülmények között, hanem egy igazán autentikus vendégházban akarja megtenni, akkor látogasson el hozzánk. A Séd völgyébe belépve egy teljesen más világot tal

Szállás  >   Vendégház
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Vászoly
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Tamás Bátyó Gunyhója - Vászoly SZÉP Kártya
A Séd völgyébe belépve egy teljesen más világot találsz. Itt az összkomfort mellett megmarad a szabadságérzés, a természettel való folyamatos kapcsolat, a patak völgyében valóban kikapcsolhatunk és magunkra, illetve embertársainkra hangolódhatunk. Próbálja ki ezt az érzést, valóban felüdítő!

Két különálló ház, és egy 70 fős kerti terasz áll vendégeink rendelkezésére. A házak összesen 16 fő kényelmes elszállásolására alkalmasak:
egy 4 szobás Malomház a működő malomkerékkel, és a közeli patak csobogásával, valamint egy 3 szobás Molnárház vadszőlővel befuttatott falaival, a 25 fős tágas, zárt, fűthető panorámás terasszal, és egy 70 fős fedett kerti terasz.
Cím:
8245 Vászoly, Malomvölgy dűlő 043/7.
Tel.: (30) 315 0341
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
05.01 - 10.15.
GPS:
46° 56' 21.2" N, 17° 45' 40.1" E


Megközelítés:
Balatonfüredig vonat, vagy autóbusszal. Onnan helyközi járattal. Gépjárművel Balatonudvariig a 71 számú úton, onnan bekötőúton Vászolyig.

Kiemelt elfogadó helyek: