Szívesház - Tiszaszentimre

A Tisza-tótól 20 percre, sok fészkelő gólyával rendelkező Tiszaszentimrén kellemes falusi környezetben tornácos parasztház kiadó. A közelben Berekfürdő, Poroszló (vízisétány), Tiszafüred (madárrezervátum, kalandpark). Egy kirándulás alkalmával a Hortobágyon megtekinthetők az ősi magyar állatfajták.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Alföld   >  Jász-Nagykun-Szolnok  >  Tiszaszentimre
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Szívesház - Tiszaszentimre SZÉP Kártya
Szeretettel várjuk tiszaszentimrei tornácos parasztházunkba.
Falunk csendes, rendezett, sok-sok gólyafészekkel és sok madárral.
A házat 2011-ben újítottuk fel,és igyekeztünk úgy berendezni, hogy a régi bútorok és kedves tárgyak a pihenni vágyók kényelmét szolgálják.
A konyhában gázfőzőlap, a fürdőszobában zuhany, WC, a kertben szauna várja vendégeinket. A nosztalgiázni vágyóknak kialakítottunk egy kinti WC-t is.

A kert különlegessége egy napozódomb, ami éjjel csillagok nézegetésére is alkalmas. A gyerekeknek van hinta, homokozó, mini csúszda és kerti zuhany.
A falu felfedezésére 2 db kerékpár áll rendelkezésre (gyerekülés is van).

Tisza-tó, Berekfürdő, Örsi fürdő, Hortobágy 20-30 perc alatt elérhető.
A falutól 7 km-re található Pusztakettős, ahol vasúttörténeti kiállítás és miniállatkert látogatható. Halastavaiban többféle hal fogható.
Cím:
5322 Tiszaszentimre, Ady Endre u. 3.
Tel.: (20) 388 7219
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 29' 13.4" N, 20° 43' 18.5" E


Megközelítés:
Személyautóval az M3-as autópályán Füzesabonyig. Füzesabonynál ráfordulni a 33-as útra, és ezen haladva Poroszlón keresztül eljutunk Tiszafüredig. Itt a malomnál lefordulni Fegyvernek felé, és innen már egyenes az út Tiszaszőlősön keresztül Tiszaszentimrére.

Kiemelt elfogadó helyek: