Szépség Sziget Szalon - Kecskemét

Szalonunkban egy helyen megtalál mindent, ami a szépséghez és egészségmegőrzéshez kell. Alakformálás, zsírbontás, vákuumos edzőgépek, fogyást segítő program, masszázsok, feltöltő, -fiatalító kozmetikai kezelések, műköröm, géllakk, csoki csöves szolárium, divatáru, selyemszempilla építés.

Szabadidő  >   Szépség
Dél-Alföld   >  Bács-Kiskun  >  Kecskemét
Jellemzők: Stresszoldás, Életmód, Szépségápolás, Testedzés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Szépség Sziget Szalon - Kecskemét SZÉP Kártya
Szalonunk a belváros szívében már 15 éves múltra tekint vissza. Folyamatosan bővítjük a legmodernebb gépekkel, módszerekkel, hogy az alakformálásban, kozmetikában az elsők között legyünk.

Kavitációs zsírbontás, rádiófrekvenciás feszesítés, cellulitkezelés. Wiener aromaterápiás testtekercseléssel is csodákat művelünk feszesítés, cellulit és striakezelés terén. Alpha Oxy Spa-fekvő szaunánk is feszesít, zsírt bont, fogyaszt, sejtmegújító és fiatalító hatású. Gépi nyirokmasszázsunkkal kitakarítjuk az eltömődött nyirokereket, az egész érrendszer is megtisztul, cellulit csökken, megszűnik a nehéz lábérzet, a lábdagadás.

Vákuumos edzőgépeinket(hypoxi trainer, vákuumos futópad) is minden korosztálynak ajánljuk. Fél óra mozgás az egészségért, szépségért.

Kozmetikánkban megtalálható a tűnélküli mezoterápia orvosi ampullákkal, rádiófrekvenciás arcfiatalítás, feszesítés, gyémántfejes bőrcsiszolás, hydroabráziós arctisztítás, led maszkos hatóanyagbevitel, Studex fülbelövés, gyanták, Ilcsi termékek.

Manikűr, pedikűr, műköröm, géllakk. Gyógy és frissítő teljes testmasszázs, hátmasszázs, talp masszázs, csoki masszázs.

Csoki csöves állószolárium Australian Gold szolárium védőkrémek kaphatók. Alkalmi és utcai divatáru, kiegészítők.
Cím:
6000 Kecskemét, Szabadság tér 3/a.
Tel.: (20) 487 8828
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 54' 31.9" N, 19° 41' 36.1" E


Megközelítés:
Mivel a belvárosban van, mindennel könnyen megközelíthető. Busszal, gyalog, közel van a buszpályaudvar, vonatállomás is.
Autóval a belvárosban könnyen tud parkolni. A piaci mélygarázs és a közeli bevásárló központ parkolója egy órán át ingyenes. Egyébként a parkolásért fizetni kell mindenhol.

Kiemelt elfogadó helyek: