Szent Adalbert Étterem - Esztergom

Ebédeljen nálunk! A Szent Adalbert Étterem közvetlenül a Bazilika mellett található, megfelelő választás azok számára, akik ebédjüket gyorsan szeretnék elfogyasztani. Friss alapanyagok, házias ízek, gyors kiszolgálás, változatos menük, pénztárcabarát árak, családias légkör.

Vendéglátás  >   Étterem
Közép-Dunántúl   >  Komárom-Esztergom  >  Esztergom
Jellemzők: Magyaros ételek, Házias ételek, Heti menü, Pultos kiszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Szent Adalbert Étterem - Esztergom SZÉP Kártya
Fontosnak tartjuk, hogy önkiszolgáló éttermünkben vendégeink változatos ételek közül választhassanak, amelyeket mindig az aktuális beszerzések alapján állítunk össze. A gyors, önkiszolgáló koncepció praktikus azok számára, akik ebédidejükben irodán vagy munkahelyükön kívül szeretnének enni akár egyedül, akár társaságban családjukkal vagy munkatársaikkal.

"Trendek jönnek-mennek, az igények változnak, de az emberek mindig jóízű ételeket szeretnek enni. Szeretném elsősorban a magyar konyhát képviselni, de célom megismertetni az új ízeket is. Ha a Vendég elégedetten távozik, az az igazi elismerés!” - Pásztor Tünde, Chef
Cím:
2500 Esztergom, Szent István tér 10.
Tel.: (20) 338 3888
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 48' 4.8" N, 18° 44' 12" E


Megközelítés:
Budapest felől a 11-es vagy a 10-es (majd 111-es) főúton közelíthető meg.
Tömegközlekedéssel Budapest irányából a 800-as vagy 880-as buszjárattal lehet eljutni vagy vonattal a MÁV esztergomi vonalán.

Kiemelt elfogadó helyek: