Szalina Sóbarlang - Budapest

Természetes gyógymód megfázásra, vírusos eredetű náthára, köhögésre, allergiára! Kezelje a kellemetlen tüneteket sóterápiával! A gazdagréti sóbarlangban alkalmazott non-stop beporlasztásos sóterápia segít Önnek és családjának, hogy megszabaduljanak a légúti betegségektől!

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Csoportoknak, Gyermekeknek, Családoknak, Egészségügyi szolgáltatás, Stresszoldás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Szalina Sóbarlang - Budapest SZÉP Kártya
Sóbarlang, sóterápia, sószoba. Sokszor halljuk ezeket a kifejezéseket. Miért érdemes a sószobánkban alkalmazott, száraz beporlasztásos módszert választania a sóterápiák közül? Azért, mert itt valóban érezni a levegőben a kellemes sós ízt, szabad szemmel is jól láthatóak a levegőben keringő apró sószemcsék, és már néhány lélegzetvétel után érezzük, hogy elkezdenek tisztulni a légútjaink. Próbálja ki Ön is!

A beporlasztás első lépésében, egy berendezés a tiszta, étkezési minőségű kősót megőrli, és 2-5 mikron méretű sószemcséket hoz létre, amit egy ventilátor befúj a sószoba légterébe. Mivel a beporlasztás folyamatos, így a levegő sókoncentrációja fokozatosan nő, és végül eléri a 17 mg/m3 koncentrációt. A milliárdnyi sószemcse, nagy sebességgel kavarog a levegőben. A száraz sórészecskék váladékoldó hatása igen erős, így az hatékonyan képes kitisztítani a letapadt hurutot a légutakból, az arcüregből és a tüdő legkisebb hörgőcskéiből is. Fertőtlenítő hatásának köszönhetően, elpusztítja a nyálkahártyákon megtelepedett kórokozókat, valamint megakadályozza a beteg és egészséges vendégek között az esetleges felülfertőzéseket, mivel a levegőbe bekerült bacilusok pillanatok alatt elpusztulnak az ott keringő sószemcséknek köszönhetően!
Cím:
1118 Budapest, Kaptárkő utca 1.
Tel.: (30) 876 5465
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 28' 11.7" N, 18° 59' 48.6" E


Megközelítés:
Budaörsi út - Rétköz utca - balra Kaptárkő utca - utca végén jobb utolsó üzlet -Sóbarlang Gazdagrét

Kiemelt elfogadó helyek: