Szabados Emese (MSO Fitness) - Pilisvörösvár

Táplálkozz úgy, hogy végre valódi önmagad lehess! Az életmódváltásra örömforrásként tekints és ne egy kötelező rosszként. Segítségedre leszek, ha:
- elvesztél az interneten keringő diéták labirintusában
- már elhatároztad magad és elkezdjük a közös munkát

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Pilisvörösvár
Jellemzők: Családoknak, Középkorúaknak, Egészségügyi szolgáltatás, Életmód, Testedzés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Szabados Emese (MSO Fitness) - Pilisvörösvár SZÉP Kártya
Ezerszer hallhattátok a médiában, barátoktól, szakemberektől, hogy sosincs késő elkezdeni. Igen, ezzel én is egyetértek. Ennek ellenére hiszem, hogy elkezdeni viszont csak egyszer kell (minél korábban), nem pedig szezononként. Aki ismer az tudja, hogy az elmúlt néhány évben történtek olyan események magánéleti válságtól kezdve egészségügyi problémákig, amik tökéletes indokok lehettek volna arra, hogyan és miért NEM mozgok vagy eszem úgy, ahogyan kellene.

Én mégsem adtam fel, nem voltam hajlandó lemondani a magammal szembeni igényességről. Mert valljuk be ez erről is szól. Nem esztétikai szempontból, hanem arról, hogy a testem megérdemli ezt a törődést. Hiszem, hogy aki eljut hozzám, az már felismerte, hogy nem megy egyedül, hogy kell egy szakértő, kell egy ember aki segít, támogat. Azt gondolom az elmúlt években sok embert támogattam, volt akit napi szinten, akár az esti üzenetváltásig, hogy mit hogyan egyen, mit ne csináljon. Bevallom rengeteg energiába telt.

Mindaddig szívesen teszem, ameddig értő fülekre találok. A legfontosabb lecke az, hogy ez nem egy szükséges rossz. Ez az út az életmódváltáshoz, hogy ez ne nehézség legyen, hanem életforma. Az edzés ne kötelező legyen, hanem örömforrás. Aki ezeken átmegy az egy ponton túl nem fogja érteni azokat, akik ezt nem így teszik illetve korábbi önmagát… igen ilyen ez. Változunk. Fejlődünk. Ez visz előre. Nőként, Férfiként, Emberként…
Cím:
2085 Pilisvörösvár, Klapka utca 22.
Tel.: (70) 315 3049
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 36' 42.7" N, 18° 53' 54.7" E


Megközelítés:
A tanácsadást online végzem. A személyi edzéseket Solymáron tartom. Megközelíthető autóval, busszal és vonattal.

Kiemelt elfogadó helyek: