Sparta Fitness - Komló

Célunk, hogy vendégeink igényes, minőségi gépekkel felszerelt, kellemes hangulatú teremben kortól és nemtől függetlenül sportolhassanak, illetve vehessenek rész különböző típusú csoportos óráinkon, kipróbálhassák billiárd illetve fallabda lehetőségünket is!

Szabadidő  >   Sport, fitness
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Komló
Jellemzők: Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás, Életmód, Testedzés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Sparta Fitness - Komló SZÉP Kártya
Nem járt még sosem edzőteremben? Kimagasló szakmai kompetenciákkal rendelkező edzőink várják Önöket, akik segítenek az edzésterv vagy étrend kialakításában és válaszolnak a felmerülő kérdésekre, így segítségükkel hamarabb érhetik el a kívánt célokat.

Edzés után nálunk szeretné elfogyasztani fehérje turmixát, esetleg egy finom kávét társaival? Várjuk vendégeinket széles választékú protein bárunkba! Megnyitottuk Komló első és egyetlen Billiárd Klubját, ami remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt a szórakozni vágyóknak. Fallabda lehetőség is várja a vendégeinket!

A barnulni vágyókat sem felejtettük el, minőségi szoláriumunk várja a napozókat.

Edzőtermünk a belváros szélén található Carbon Sportközpont- és Rendezvényházban (DIGI TV mögötti udvar) található, ahol várjuk a sportolni, kikapcsolódni vágyókat.
Cím:
7300 Komló, Kossuth Lajos utca 21/B
Tel.: (20) 986 0355
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 11' 30" N, 18° 15' 39.9" E


Megközelítés:
A belvárosban vagyunk megtalálhatóak, termünk könnyen elérhető gyalog a buszpályaudvartól egy kellemes pár perces sétával. Pécstől 20 km-re vagyunk!Az autóval érkezőket is tágas parkoló várja. Várunk mindenkit szeretettel.

Kiemelt elfogadó helyek: