Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem - Bonnya

Mikor andalgott utoljára a természetben? Csak úgy komótosan, merengve… Mikor szippantotta be legutóbb egy közeledő, üde nyári zápor illatát? Mikor élvezte ki a halkan eleredő eső finom neszeit? Mikor ebédelt igazán ráérősen barátai és egy pohár jó bor társaságában? Mindezt nálunk, Bonnyán megteheti!

Szállás  >   Panzió
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Bonnya
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem - Bonnya SZÉP Kártya
A Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem egy 5 házból álló szálláshely, a Külső-Somogyban található, Bonnya faluba szervesen beépülve. Bonnya a Balaton déli partjától 35 km-re, a kitűnő vizű Igaltól 10 km-re, a megyeszékhely Kaposvártól 38 km-re található, csodálatos természeti környezetben - igazi kirándulóparadicsom.

A Somogy Kertje Üdülőfalu egyedi szálláshely. Különlegességét az adja, hogy házai egymástól 20-80 m távolságra helyezkednek el. A komplexum legtávolabbi háza a központi épülettől 900 m-re, a falu másik utcájában található.

Épületeink egy része eredeti, igényesen felújított, természetes klímával rendelkező parasztház, ill. parasztházból átalakított kúriaépület, amely megjelenésében a 19. sz. végi nemesi udvarházakat idézi. Nemcsak a házak, a szobák is különböznek. Közös elem a kovácsoltvas- és fabútorzat, valamint a harmonikus színvilág. A szobák hangulatának kialakításán helyi és országos hírű tájépítészek dolgoztak – Vendégeink visszajelzései alapján sikerrel. Üdülőfalunk egyediségét részben az is adja, hogy a Lencsés-ház helyi védett, a Nagyház pedig országosan védett műemlék.
Cím:
7281 Bonnya, Kossuth utca 82/a
Tel.: (36) 635 646
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 35' 24.9" N, 17° 54' 0.9" E


Megközelítés:
Bonnyapuszta községrészén áthalad a Kaposvár-Szántód közti 6505-ös út, de a település központja csak öt számjegyű mellékutakon érhető el: ehhez Fiad felé kell letérni a 65 114-es útra, majd 2,7 kilométer után délnek kanyarodni, a 65 136-os úton.

Kiemelt elfogadó helyek: